Monday, March 16, 2015

Готові проекти будинків

Організація життєвого простору за формулою «мій дім - моя фортеця» давно себе зжила, поступившись концепціям «мій дім - моя фантазія або зразок виняткової функціональності». Саме тому останнім часом настільки популярним стало індивідуальне проектування та готові проекти будинків. Унікальні архітектурно-конструктивні рішення, укомплектовані в проектній документації, втілюються на будівельному майданчику, перетворюючи Ваші мрії в реальність. типові проекти будинків і котеджів

Хороший архітектор ці очікування повністю виправдовує, надаючи Замовнику проекти, в яких знайдений ідеальний компроміс між дизайном, функціональністю, індивідуальними вимогами і вартістю виконання. Підсумком цієї роботи є такий проект, який:

    недорого і досить швидко реалізується в цілком конкретних умовах,
    відповідає всім вимогам будівельних норм та інших нормативних актів,
    недорогий в обслуговуванні,
    при цьому гарний і зручний для проживання конкретної сім'ї.

Очевидно, що такі індивідуальні проекти просто не можуть бути дешевими - занадто багато в них закладено прямих трудовитрат і того нематеріального активу, який зазвичай називають досвідом і інтуїцією. Але вихід є. І цей вихід - готові проекти будинків!

Насправді типові або, так звані, готові проекти не варто розглядати як повністю стандартні. Будь типовий проект будинку допрацьовується індивідуально під кожного власника. Для додання дому деякої неповторності, при бажанні, можна внести в типовий проект будь-які зміни, допустимі СТРОЙСТАНДАРТ і нормативами.

типові проекти будинків і котеджів

По суті, готові проекти будинків являють собою те ж саме індивідуальне проектування, але при цьому неодноразово і успішно апробовані на будівельних майданчиках за рахунок їх попередньої адаптації в якості прив'язки до місцевості. Це означає, що готові проекти будинків мають ряд абсолютно незаперечних переваг, це:

    відсутність термінів на розробку - готові проекти будинків можна отримати одразу після звернення або після внесення необхідних з точки зору замовника змін;

    знижена ціна: готові проекти будинків коштують значно дешевше розроблюваної індивідуально проектної документації;

    оптимальне використання будівельних матеріалів: готові проекти котеджів та будинків розробляються з урахуванням типорозмірів застосовуваних матеріалів. Наприклад, при проектуванні дерев'яних будинків використовують стандартизовану продукцію; враховуючи типорозміри колод і бруса можна домогтися мінімальної кількості відходів при будівництві;

    простота узгодження: готові проекти будинків легше, швидше і дешевше погоджувати в наглядових та оціночних інстанціях;

    раціональне пристрій комунікацій. У готових проектних рішеннях вже передбачена прокладка комунікацій, тому готові проектні рішення потребують меншої адаптації;

    випробувані надійність і зручність. Одна з головних переваг готових проектів будинків і котеджів - їх якість, перевірена часом. Це служить додатковою гарантією довговічності споруди, виконаної за типовим проектом. типові проекти будинків і котеджів

У готових проектах будинків застосовуються сучасні, а також екологічно чисті матеріали, які добре зарекомендували себе в індивідуальному будівництві. Всі готові проекти виконані з урахуванням останніх вимог до організації внутрішнього простору, а також візуального сприйняття.

Як правило, готові або готові проекти будинків містять наступний перелік документів:

    титульний лист з печаткою проектно-будівельної компанії;
    ліцензію на дозвіл проведення проектних робіт;
    характеристику готового будинку із зазначенням загальної та житлової площі, а також будівельних обсягів та площі забудови, з описом використовуваних будівельних матеріалів і основних конструкцій;
    докладний план кожного поверху в будинку, і якщо передбачено підвальне приміщення, то і план підвалу, із зазначенням розмірів кімнат, товщини стінок і перегородок;
    чотири фасаду, проект будинку в розрізі із зазначенням висоти приміщень, дверних і віконних прорізів;
    план даху і перекриттів, креслення фундаменту.

При цьому не варто забувати про такі важливі процедурах, як адаптація типового проекту і узгодження проектної документації , які так важливі для зведення на законних підставах дійсно міцного і безпечного будинку.

Для проведення якісного будівництва на підставі готових проектів будинків на первинному етапі необхідно також мати комплект наступній документації:

    конструктивні креслення (розрахунок будинку по міцності);
    проект опалення;
    проект вентиляції;
    проект водопостачання;
    проект каналізації.

При цьому необхідно орієнтуватися в будівельних технологіях, тому що від цього більшою мірою залежить міцність, теплостійкість та інші експлуатаційні характеристики зводяться будинків і котеджів.

типові проекти будинків і котеджів

Каталог Центру будівельних послуг «СІМ-ТЕХНІКО» допоможе Вам знайти і придбати готові проекти будинків, що задовольняють Вашим побажанням.

У базі представлені:

    готові проекти цегляних будинків. Вважається, що будинок з цегли - це еталон міцності і довговічності. Також останнім часом на ринку з'явився новий матеріал - порізованниє великоформатні керамічні блоки (кажучи по-простому, цегла розміром з пінобетонний блок), що дозволяє зводити цегляні будинки, істотно заощаджуючи у вартості як матеріалів, так і робіт.
    готові проекти будинків з пінобетону, які дозволяють швидко і порівняно недорого звести теплий і міцний будинок. Стіни з пористих блоків є свого роду «термосом», цей матеріал запобігає швидкі втрати тепла. Виготовлені заводським способом комірчасті блоки складаються з натуральних компонентів, що свідчить про екологічність даного матеріалу.
    готові проекти дерев'яних будинків. Зупиняючи свій вибір на будинку з дерева Ви обираєте чисте повітря і гармонію з природою. Дерево добре обробляється, тому ми можемо побачити величезну різноманітність архітектурних прийомів використовуваних в наших проектах дерев'яних будинків. При цьому стіни дерев'яного будинку легше цегельних, відповідно, і фундаменти можуть бути не так грунтовні. Сучасний грамотно вибудуваний дерев'яний будинок добре тримає тепло, а прогрівається значно швидше цегляного.
    готові проекти каркасних будинків. Каркасні і каркасно-панельні будинки саме недороге, доступне і швидке за житло. На відміну від цельнодеревянних будинків, будинки виконані за каркасною технологією не дають усадки і готові відразу до обробки та проживання. Каркасні будинки мають легку конструкцію, тому їм не потрібні масивні фундаменти на відміну від кам'яних будинків. типові проекти будинків і котеджів

Готові проекти будинків на нашому сайті структуровані за площею, що дозволить Вам швидко зорієнтуватися і вибрати найбільш підходящий варіант. Ми постаралися зробити все можливе, щоб процес вибору будинку був для Вас простим і приємним. Наш досвід роботи в галузі складання проектних рішень є кращою гарантією гідної якості всіх представлених проектів!

Детальніше про готових проектах .

Також фахівці Центру будівельних послуг "СІМ-ТЕХНІКО" радять ознайомитися з:

Портфоліо наших попередніх робіт

Наші ціни на надання вищевказаних послуг

Корисні статті , які можуть відповісти на численні запитання в сфері будівництва, проектування, сучасних дизайнерських рішень, а також юридичної узгодження при здійсненні зазначених робіт.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv