Friday, March 20, 2015

Будівництво дачних будинків

Якщо спробувати відповісти на питання: «Чи є альтернатива нудним вихідним у міських умовах?», То з маси варіантів правильним, мабуть, буде тільки один! Дачні будинки завжди користувалися популярністю, і сьогодні на сьогоднішній день попит тільки росте. Жителі столиці, втомившись від нескінченного шуму, суєти і проблем, прагнуть туди, де час іде непомітно, де немає ні смогу, ні перевантажених автострад. І найкращий вихід для них - це будівництво дачних будинків.

Замовити будівництво дачних будинків

Однак будівництво дачних будинків найкраще доручити професіоналам. Їх будівництво під ключ від компанії «СІМ-ТЕХНІКО» - відмінне капіталовкладення і прекрасна можливість обзавестися власним котеджем. будівництво дачних будинків

Основними принципами нашої роботи ми вважаємо:

    Професіоналізм . Команда нашої будівельної компанії складається з кваліфікованих фахівців: архітекторів, дизайнерів, будівельників, а також менеджерів, кожен з яких знає свою справу «на всі сто».
    Сучасні будівельні технології та матеріали. У своїй роботі ми використовуємо найсучасніші будівельні технології, матеріали та обладнання, враховуючи останні тенденції будівельного ринку.
    «Будинок під ключ» . Ми пропонуємо Вам повний комплекс будівельних робіт, від зародження і розробки проектів дачних будинків, до повної готовності Вашого будинку.
    Оперативність. Режим будівельних робіт - цілодобовий і тому ми ручаємося, що всі будівельні роботи завжди будуть виконані в строк.
    Доступні ціни. Кожен з Вас зможе підібрати або спроектувати підходящий варіант будинку, як за якістю, так і за ціною. Ціни на будівництво дачних будинків, Ви можете подивитися на сайті.
    Індивідуальний підхід. Бажання клієнта - для нас закон, і тому ми однаково уважні до будь-якого прийшов до нас.

Сучасний ринок пропонує масу будівельних матеріалів для малоповерхового будівництва - цегла, пінобетон, оциліндрованої колоди, дерев'яні щити, профільований і клеєний брус. Зробити вибір на такому достатку дуже непросто. Нам хочеться заощадити кошти, але при цьому придбати високоякісний матеріал, завдяки якому житлові і дачні будинки виглядали б презентабельно, а їх фізико-механічні характеристики були б унікальні.

См. Будівництво будинків і котеджів

Наприклад, щитові будиночки відрізняються простій конструкції, невигадливі дизайну. Зводяться в стислі терміни без залучення спецтехніки.

Слід зазначити, що будівництво дачних будинків з щитів виправдано в тих випадках, коли планується проживання в них лише в теплий період року - з травня по вересень, так як теплоізоляційні властивості таких споруд невеликі. До того ж, при тривалій негоді всередині цих будівель з'являється вогкість.

Будівництво дачних будинків з оциліндрованих колод позбавлене недоліків, які характерні для щитової технології. Це матеріал має однаковий діаметр по всій своїй довжині. Володіє декоративністю, приємною фактурою і кольором. Крім того, будинки з оциліндрованих колод добре тримають тепло. Отже, витрати на опалення приміщень будуть помітно нижче. Важливо, що тут утворюється нормальний вологісний фон, сприятливий мікроклімат. Тому цей матеріал підходить для зведення будівель, в яких людина буде проживати цілий рік.

См. Узаконення будівництва

будівництво дачних будинків Проте стіни з оциліндрованих колод необхідно піддавати додатковій шліфовці на окремих ділянках, обробляти антисептичними та вогнезахисними складами. До того ж, будівництво дачних будинків вимагає певних навичок, практичного досвіду, так як відрізняється деякою складністю, трудомісткістю.

Фахівці відзначають, що найбільш раціональні і рентабельні будинку з клеєного бруса. Цей матеріал володіє всіма переважними властивостями деревини, але при цьому відрізняється набагато більшою міцністю і стійкістю до зовнішніх впливів. Стіни з нього не вимагають додаткової обшивки, конопатки, утеплення. Адже вони нагадують моноліт, завдяки щільному з'єднанню паз-шип. Подібні дачні будинки під ключ зводяться досить швидко. Для цього немає необхідності залучати важку техніку і заливати потужний фундамент. Значні витрати на покупку матеріалу з лишком покриваються зниженням витрат на будівельно-монтажні роботи. Будинки з клеєного бруса виглядають вельми респектабельно. Будівництво дачних будинків здійснюється за стандартними проектам або за індивідуальним замовленням. Дизайн таких будівель різноманітний.

Ми з задоволенням візьмемося за роботу зі створення будинку вашої мрії!

См. індивідуальне проектування та готові проекти будинків .

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv