Tuesday, March 10, 2015

Поклейка шпалер

Незважаючи на величезну кількість з'явилися на ринку різноманітних матеріалів для облицювання стін, шпалери все ж, не здають своїх лідерських позицій. На сьогодні шпалери є головним інструментом «облагородження» стін, що дає величезний простір для польоту дизайнерської думки. Щодня на ринку з'являється величезна кількість шпалер різних фактур і колірних рішень. Значні зміни зазнав і формат шпалер - з'явилися рулони «нестандартних розмірів». А про кількість їх характеристик і говорити не доводиться - виходячи зі своїх побажань, легко підібрати шпалери на будь-який смак і гаманець.

Перш ніж приступити до вибору шпалер, варто проконсультуватися з професіоналами, адже до кожного конкретного випадку необхідний індивідуальний підхід, і не кожне приміщення здатне «заграти» після обклеювання неправильно підібраними шпалерами.

Крім того, що, для досягнення найкращого результату, варто відповідально підійти до вибору шпалер, досить важливий і питання підготовки стін до обклеювання. Розібратися з усіма нюансами і підводними каменями цього процесу під силу не кожному.

Незважаючи на ці тонкощі, поклейка шпалер чомусь традиційно вважається процесом нескладним і, при будь-якому рівні майстерності виконавця, що гарантує відмінний результат. На жаль, ця думка помилкова. Навіть якщо відразу ж різниця і непомітна, час все ж показує - стіни, обклеєні руками любителя, значно програють тим, над якими працював професіонал.

Правильно розрахувати кількість необхідного матеріалу, довжину смуги, розмітити шпалери так, щоб малюнок на них легко поєднувався - завдання не найпростіше. Але ж це тільки підготовчий етап робіт. Незважаючи на гадану легкість підготовки, тут існує безліч секретів і дрібниць, неочевидних на перший погляд. Наприклад, як правильно розрахувати кількість рулонів шпалер, особливо, якщо коштують вони досить дорого або ж ви вибрали рідкісний чи складний малюнок? Переплачувати не хочеться, але ще більше не хочеться потім переконуватися в тому, що куплених матеріалів недостатньо і необхідно знову шукати, купувати і привозити.

Як правильно розрахувати довжину шпалерного смуги, особливо з урахуванням того, що висота стель у деяких точках приміщення може відрізнятися на декілька, непомітних на перший погляд, сантиметрів?

Поєднання малюнка на стиках - окрема головний біль. Орнамент не повинен «ламатися» або «з'їжджати», а сам стик не повинен бути помітний навіть якщо придивитися, і вже тим більше, крізь нього не повинні проступати плями клею або неокленние смуги стіни.

Справитися з цим може тільки професіонал. Ми маємо ліцензію на виконання будівельних робіт, що гарантує якість наших послуг, але, все ж, головне наше багатство - золоті руки професіоналів, що виконують абсолютно всі види робіт швидко, якісно і недорого.

По закінченню підготовчого етапу робіт, починається безпосередньо поклейка шпалер - процес непростий, що вимагає особливої ??уваги і спеціальних навичок. При поклейке навіть найбільш якісних і правильно розмічених шпалер, не маючи досвіду, можна зробити безліч помилок. Наприклад, неправильно поєднати стики, забруднити шпалери клеєм, допустити появу складок і бульбашок повітря під шпалерним покриттям.

Ще складніше правильно обклеїти шпалерами стеля. Поклейка шпалер на стелю - робота для справжніх профі. Крім вищевказаних нюансів, варто врахувати ще одну важливу дрібницю - при поклейке шпалер на стіни і стеля, варто вибирати матеріал однакової якості, а головне - однакового виду. Ще краще буде, якщо шпалери і для стін, і для стелі, будуть виготовлені одним і тим же виробником.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv