Thursday, March 12, 2015

Стиль лофт в дизайні інтер'єру

Лофт-стиль - відносно нове дизайнерське рішення, яке з'явилося в ході міських програм відродження - перетворення старих цегельних складів, фабрик і шкіл в численні житла без внутрішніх перегородок, але зате в особливо просторі приміщення. "Loft" в перекладі означає "горище", на Заході ще так називають верхній поверх торговельного приміщення або складу. Головна особливість інтер'єру в стилі лофт - це сусідство сучасної фактури, наприклад, скла і сталі, з наявним або відновленим матеріалом - дошками підлоги або голою цегляною стіною.
При ремонті квартири лофт-стиль став особливо популярний, його широко стали використовувати в дизайні інтер'єрів квартир, заміських будинків і офісів.

Особливості лофт-стилю:

    Лофт-стиль Стіни, пофарбовані білою матовою емульсією, гола цегляна кладка або гладкий бетон.
    Відновлені дошки підлоги, отцикльовать і покриті світлим прозорим лаком (або в справжньому вигляді), пом'якшені ексцентрично-сміливим кольоровим килимком.
    Сучасні побутові прилади, наприклад, сталевих плити, телевізори з плазмовими екранами і т.п.
    Внутрішні перегородки з склоблоків, особливо, для відділення території кухні або санвузла. Іноді склоблоки замінюють вікна.
    Поєднання ультрасучасного світлого дерева з етнічними або старовинними предметами створює «особистість» інтер'єру, інакше він виглядає бездушним.
    Величезна кількість і простір «посадкових місць» - крісла, розміром з диван, і дивани вже зовсім велетенських пропорцій. Реальному «горищу» потрібні яскраві ефекти, щоб не виглядати порожнім і похмурим.
    Меблі на коліщатках для легкості змін.

Кухня
Найбільш оптимальним оздоблювальним матеріалом стилю лофт для кухні є одноколірна мозаїчна плитка: з неї можуть бути викладені ніші, де розташоване все котельне обладнання, місце біля сталевої кухонної плити і ретро-холодильника. Кухонні меблі повинна бути простих форм. Навісні відкриті стелі обладнані натяжна низьковольтної освітлювальною системою, а в самому центрі кухні мобільний робочий стіл.

Ванна
У ванній в стилі лофт всі сантехнічні приналежності повинні бути суперсучасними: білий емальований бойлер 100л, душова кабіна з склоблоків, автономна ванна, скляна раковина, хромований змійовик. Освітлення представлено галогенними софітами, все лазневі приналежності лежать на відкритих скляних полицях, а на підлозі і стінах, як і на кухні, блищить одноколірна мозаїчна плитка.

Вітальня
Меблі повинні бути або винтажной, або суперсучасної, до елементів декору можна віднести строкаті килими, замшеві, шкіряні і повстяні подушки. Обов'язковими елементами є величезний плазмовий екран, журнальний столик на коліщатках, а також багатомісний диван, де зможе розташуватися вся сім'я і гості.

Лофт-стиль Спальня
Головне - ідеальний порядок: всі речі повинні бути заховані під вбудовані шафи-купе, які зовні не виділяються серед інших предметів меблів. На світлій дерев'яній або ж сріблястою металевого ліжка застелене однотонне світле постільну білизну, у головах - настінні світильники. Ключовим елементом спальні в стилі лофт є величезне дзеркало на всю стіну.

Для створення закінченого стилю необхідно використовувати особистісні акценти, так як лофт сам по собі досить безликий. Поставте на столиках і полицях улюблені книги та статуетки, прикрасьте кімнату килимами та аксесуарами за своїм смаком. Також для лофт-стилю властиво велика кількість сучасної техніки і, відповідно, кілька технологічна обстановка, так що не бійтеся залишати дроти, розетки і перемикачі відкритими сторонньому погляду. Можна додати до всього цього трохи богемної недбалості, що завершить повну картину.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv