Saturday, March 21, 2015

ТОППІНГОВИЕ ПІДЛОГИ

Купити топпінговие підлоги

Група компаній КСК ТЕХНІКО виконує повний комплекс робіт з влаштування Промислові підлог. Окремою групою підлог слід відзначити - топпінговие підлоги.

У 2005-2008 роках топпінговие підлоги характеризувалися стабільним 35 - 40 - відсотковим зростанням. Але період кінця 2008 - початку 2009 року став для нього переломним. Так топпінговие підлоги почали стрімко падати в обсягах. На сьогоднішній день падіння ринку склало близько 60%. Зараз всі компанії спрямовують зусилля в основному на те, щоб хоч якось покривати свої поточні витрати і зберегти присутність на ринку.

Якщо говорити про такий показник, як площа виконаних підлог, то в 2009 році обсяг ринку топпінгових підлог (промислових підлог) не переступив мільйонну позначку. Падіння ринку в порівнянні з 2008 роком склало близько 60-70%. На сьогодні основна робота рухається на об'єктах площею в 1 - 10 тис. Кв. м, і на даний момент це вважається дуже хорошим замовленням!

топпінговие підлоги

На сьогодні ціни на зміцнені бетони, в середньому становлять:

- Топпінговие підлоги «сухий на вологий» - 10 - 20 грн / кв. м;

- Топпінговие підлоги «вологий на вологий» - 40 - 60 грн / кв. м;

- Топпінговие підлоги «вологий на сухий» - 50 - 70 грн / кв. м.

Вартість робіт з укладання топпинга становить від 40 до 60 грн. за 1 кв. м.

Рух спостерігається на тих об'єктах, будівництво яких було розпочато раніше. Хоча вдається це далеко не всім. Вже зупинилися на невизначений термін кілька великих будівництв. Наприклад, під Одесою під забудову була заплановані дуже великі площі. Зараз це будівництво не рухається. І плановані складські площі під Києвом в тому ж положенні. Так, об'єкт в с. Красилівка мав бути близько 100 тис. Кв. м. Але його іноземні інвестори оголосили себе банкрутами. Ті ж інвестори, хто ще готовий хоч якось фінансувати об'єкти, що будуються, роблять все можливе для здешевлення вартості будівництва. Для цього наша компанія готова запропонувати і прорахувати оптимальний варіант начинки для Ваших потреб та експлуатаційних умов.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv