Tuesday, March 24, 2015

Будівництво з керамоблоков

Будівництво з керамоблоков є самим екологічним і самим універсальним на сьогоднішній день. Крупноформатна «тепла» кераміка є найбільш популярним в країнах Європи стінових матеріалом з обпаленої глини (кераміки), а в Україні, навіть в умовах неблагополучної економіки попит на порізованниє керамічні блоки продовжує зростати.

Слід зазначити, що будівництво з керамоблоков в Україні займають близько 10% місткості ринку огороджувальних будматеріалів з кераміки. У сусідній Польщі цей показник перевищує 60%, на батьківщині ПКБ в Німеччині - 99%. Оператори українського ринку будматеріалів не поділяють цегла і ПКБ на різні ринки, тобто, будівництво з керамблоков утворює лише сегмент, оскільки за своїми показниками міцності (несучої здатності), хімічної стійкості та екологічності пустотний керамічна цегла і ПКБ майже рівні. На сьогодні, даний матеріал дозволяє здійснити наступні види будівництва:

- Будівництво з керамоблоков житлових будинків;

- Будівництво з керамоблоков котеджів;

- Будівництво з керамоблоков міні готелів;

Всього на українському ринку пропонується 12 форматів керамоблоков, зокрема, для зовнішніх стін такі, як: «245х250х238», «300х250х238», «250х250х238», «440х248х238» і для внутрішніх перегородок - «115х498х238».

Переваги будівництва з керамоблоков:

- Необмежені проектно-архітектурні рішення;

- Економічне будівництво та експлуатація;

- Міцність і легкість конструкції;

- Висока термічна і акустична ізоляція, не вимагає додаткового утеплення;

- Позитивний внутрішній мікроклімат, висока комфортність житла;

- Висока пожежостійкість;

- Екологічність;

- Висока міцність стіновий конструкції (надійність зчеплення елементів стіни);

- Транспортабельність;

- Висока морозостійкість;

- Доступна ціна - баланс між вартостями матеріалу, логістики та роботи муляра;

- Забезпечення висока продуктивність зведення стін.

У порівнянні зі звичайною керамікою, керамоблоки мають меншу щільність і теплопровідність.

За обсягом один блок в 5 - 14 разів перевищує цегла стандартних розмірів, що дозволяє підвищити продуктивність кладки стін в 2 і більше разів.

Наявність пазогребневі системи в керамоблоки дозволяє уникнути застосування розчину кладки, що зменшує кількість містків холоду.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv