Sunday, March 29, 2015

Будівництво таунхаусів

На сьогоднішній день, будівництво таунхаусів в Україні тільки починає розвиток. По даній темі ще досить багато виникає питань:

- Яка економія будівництва таунхаусів?

- З яких матеріалів доцільно будувати таунхауси?

- Чи впливає дані будови на зміну процесу узгодження?

Для пояснення всіх даних і інших питань компанія КСК ТЕХНІКО пропонує трохи зануритися в світ таунхаусів.

Будівництво таунхаусів, на сьогодні дуже популярний в західних країнах. Деякі держави навіть відмовилися від зведення багатоповерхових будівель на їхню користь. Історія появи самого терміна «таунхаус» бере свій початок у Великобританії, де таунхауси (townhouse або «house in town» - будинок у місті) були резиденцією перів і членів аристократичних родин. Під час Другої світової війни більшість цих будівель були перероблені в приватні квартири або офісні приміщення. Що стосується США і Канади, то в цих країнах, на відміну від 2-3-х поверхових англійських аналогів, міські домоволодіння представлені більш високими будівлями. Тут зустрічаються таунхауси в шість і більше поверхів. І зовсім інакше справа йде в Австралії, де таунхауси об'єднані у великі житлові комплекси.

Практично у всіх країнах світу даний вид нерухомості, розрахований, як правило, на середній і економ-клас споживачів, став одним з рішень житлової проблеми. Основні переваги таунхауса, як і будь-якого іншого виду нерухомості «агеографічни» і не залежать від країни, в якій він побудований. В ідеалі, за рахунок менших розмірів покупець за нижчою ціною отримує все, те ж саме, що і власник котеджу (більш якісний стиль життя, власний невелику ділянку, свіже повітря, високий статус власника заміської нерухомості та ін.). Однак цінова перевага таунхаусів для нашої країни - поняття швидше теоретичне. Незважаючи на запевнення девелоперів на початковому етапі, коли цей формат робив перші кроки на ринку України, дані будови були і продовжують залишатися недоступними для більшої частини населення.

В Україні як такого ринку таунхаусів не існує. Будівництво таунхаусів розвивається в рамках котеджних містечок. У той же час, кількість зводяться містечок, де таунхауси займають 100% територій, св зараз дуже мало. При цьому ціни за 1 м? майже не відрізняються. За рахунок різниці в розмірах, таунхаус дешевше як об'єкт покупки, але як і раніше досить дорогий для середнього городянина. Все це призводить до того, що таунхауси у нас не виконують традиційну для себе роль недорогого житла ».

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv