Saturday, March 21, 2015

СЕНДВІЧ-панелей

Купити сендвіч-панелі

Група компаній КСК ТЕХНІКО виконує виготовлення і повний комплекс робіт з монтажу стінових і покрівельних сендвіч-панелей.

На сьогоднішній день сендвіч-панелей і - це найбільш оптимальний матеріал для будівництва складів, ангарів і логістичних комплексів. Ринок даних матеріалів один з наймолодших в Україні. Його бурхливому розвитку в значній мірі завадила економічна криза, до якого цей ринок розвивався небаченими темпами.

Варто відзначити, що компанія КСК ТЕХНІКО виробляє сендвіч-панелей і з наступними наповнювачами:

- Сендвіч-панелей і з мінеральною ватою;

- Сендвіч-панелей і з пінополістиролом;

- Сендвіч-панелей і з пінополіуретаном;

сендвіч-панелі

Сендвіч-панелі - день сьогоднішній

У «докризовий» період ринок сендвіч-панелей розвивався дуже бурхливо. Його зріст складав більше 40%. Причому динамічно розвивалися всі сегменти. В результаті в 2008 році місткість ринку склала більше 1,8 млн кв. м. «Навіть такий обсяг ринку ще дуже далекий від ступеня насичення. Якщо порівнювати ринки України і, наприклад, Польщі, то потенційний обсяг вітчизняного ринку може бути мінімум рази в три більше і становитиме орієнтовно 6 млн кв. м. Крім того, як свідчить досвід європейських країн, сендвіч-панелі часто відбирають частку ринку у набірного сандвіча. Тому надалі обсяг ринку в Україні буде ще більше.

Більшою мірою в імпорті зменшилася складова сендвіч-панелей з пінополістиролом (ППС). Хоча й раніше їх питома вага був невеликий (приблизно 4%), але зниження на 84% привело до того, що сегменті сандвіч-панелей з ППС частка імпорту стала близько 2%. Обумовлено це тим, що, внутрішнє виробництво панелей з ППС істотно дешевше, ніж за кордоном. Основну частину імпорту і раніше складали панелі з пінополіуретаном (ППУ).

складальні сендвіч-панелі

В результаті сегментація українського ринку сендвіч-панелей, виглядає наступним чином: сендвіч-панелі з базальтової ватою - трохи більше 400 тис. кв. м (44%); сендвіч-панелі з пінополіуретаном приблизно 350 тис. кв. м (38%); сендвіч-панелі з пінополістиролом - 145 тис. кв. м (18%).

Так само слід розуміти, що частка сендвіч-панелей з мінеральною ватою становить 50%, з ППУ - 40%, 10% - з пінополістиролом.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv