Friday, March 13, 2015

Як правильно поклеїти шпалери?

Для того щоб відповісти на це питання в повній мірі, потрібно висвітлити деякі професійні знання в цій сфері. Спробую в коротко викласти всю необхідну інформацію, яку повинен знати кожен майстер з поклейки шпалер.

В першу чергу поговоримо про підставі, скажу прямо - добре поклеїти шпалери на нешпаклеванние стіни це нереально, в цьому випадку максимум, на що можна розраховувати - це тверда «трійка» тому краще цього не робити, але якщо вже так, то сміливо купуйте найпростіші паперові шпалери клейте їх внахлест і це буде найкращий вихід з положення. Відносно підстави скажу, що якщо стіни мають нерівності (близько 1см на площині) то з поклейкой шпалер встик можуть виникнути проблеми, тому перевірте їх, щоб знати до чого готується.

Тепер безпосередньо про шпалери: існує два методи поклейки - внахлест і встик, внахлест клеяться тільки тонкі паперові шпалери при певному малюнку, думаю, що складного тут нічого немає, тому як клеїти шпалери цим способом відмінно вміють всі бабусі і мами, які пережили перебудову. Єдине що скажу, кліть шпалери цим способом потрібно у напрямку від входу в кімнату - до вікна, тоді стики практично не видно. Детальніше зупинимося на другому способі, він дозволяє клеїти шпалери більш якісно, ??але і вимагає великих навичок. Є досить велика кількість методів поклейки шпалер цим способом, але розглянемо ми найпростіший.

Перше що потрібно зробити, це уважно вивчити паспорт в рулоні, серійний номер і номер партії повинні бути ідентичними в іншому випадку можуть бути перепади кольору і розбіжність малюнка, далі дивимося на наявність підбору малюнка 0 - означає, що підбору немає 0/52 - означає, що підбір малюнка 52 см 25/52 означає, що підбір малюнка 52 см зі зміщенням на 25 см тому підбирати потрібно кожну смугу окремо. Тепер потрібно розібратися з основою і покриттям, найпоширеніші підстави це папір і флізелін відразу варто зауважити, що шпалери на флізеліновій основі клеяться краще, ніж на паперовій врахуйте це при покупці. Покриття ж можуть бути всілякими, для флізелінових шпалер критерій тільки один - це видимість залишків клею, наприклад на всіх натуральних (текстиль, шовк, оксамит) і на частині імітують (в основному матові) покриттях потрапляння клею залишає блискучі плями. Для паперових все теж саме і плюс покриття які не пропускають вологу (не намокає) дуже ускладнюють поклейку такого виду шпалер внаслідок того що папір при намоканні змінює розмір смуга шпалер згортається в трубку, для поклейки таких шпалер слід найняти професіонала самому зробити це буде дуже складно.

З шпалерами визначилися, тепер клеїмо: для флізелінових шпалер мажемо тільки стіну, раджу зробити це двічі, для паперових обов'язково мажемо і стіну і полотно, на паперових шпалерах після наклеювання часто має місце поява міхурів їх необхідно проколоти голкою і після висихання вони зійдуть. Підрізка шпалер здійснюється малярським ножем і шпателем. Розгладжувати рекомендую ялинкою зверху вниз металевим шпателем. Стики зводити, відразу не натягуючи. І наостанок одне правило: слід поклеїти один рулон, дати підсохнути і уважно подивитися, якщо все влаштовує - клеїмо далі, якщо є шлюб, продавець зобов'язаний повернути вам гроші, але тільки за один рулон. Думаю тепер ви досить озброєні і все у вас вийде, вдалою поклейки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv