Wednesday, March 11, 2015

Будівництво будинків, котеджів

Досить довгий час квартири в багатоповерхових будинках вважалися більш зручними і практичними - до них були підведені абсолютно всі комунікації, та й жити безпосередньо в межах міста набагато зручніше, ніж за його межами.
Приватні будинки вважалися непрактичними, а життя в них - повної складнощів. На щастя, ці часи давно минули - сучасний котедж - це теплий, затишний і красивий будинок, побудований з якісних екологічно чистих матеріалів, і обладнаний усіма «радощами» міського життя.
Можна з упевненістю сказати, що заміський будинок є мрією кожної людини, що бажає жити далеко від галасливих сусідів і міської суєти. Навіть затяті поборники життя в квартирах погоджуються з тим, хто власний котедж просто ідеальний для дружніх зустрічей або спокійного відпочинку в колі рідних і близьких.
Саме тому будівництво котеджів останнім часом набуває все більшої популярності - затишний будиночок в передмісті дасть сто очок вперед будь-який, навіть самої дорогою і зручною квартирі.
Готовий котедж можна використовувати як основне житло, а можна і як аналог «дачі», де приємно провести вихідні або відпустку.
Як правило, заміські будинки будують з цегли або газоблоку. Обидва цих будівельних матеріалу мають ряд своїх достоїнств і недоліків, але на даний момент аналогів, здатних скласти їм реальну конкуренцію, не існує.
Давайте ж розглянемо особливості будівництва котеджів з цегли та з газоблоку. Можливо, ця стаття дозволить вам визначитися з вибором будматеріалу. А вже швидко і якісно втілити ваші ідеї в життя зможуть наші досвідчені майстри - вони мають багаторічний досвід будівництва котеджів і з радістю візьмуться за роботу будь-якого рівня складності. Будьте впевнені - звернувшись до нас, ви можете бути спокійні за те, що абсолютно всі етапи робіт з будівництва будинку, починаючи з розробки проекту, і закінчуючи внутрішньою обробкою приміщень, будуть виконані якісно і в строк.
Будівництво котеджів з цегли
Будівництво котеджів з цегли - процес досить складний і недешевий, але всі ці складності не мають значення, адже будинок, побудований з цегли, здатний стати справжньою фортецею. Цегла, як екологічно чистий і вкрай довговічний матеріал дозволяє побудувати капітальний будинок, призначений для постійного проживання. Правильно побудовані будинки з цегли здатні з легкістю простояти сто, а то й більше років. При цьому цегла не втрачає таких своїх якостей, як міцність, щільність, хороша звукоізоляція і високі теплоізоляційні властивості. Крім цього, варто окремо відзначити те, що цегла стійкий до займання, а значить, здатний уберегти будівлю від загоряння.
Особливості будівництва котеджів з цегли
Оскільки цегла сам по собі є досить важким матеріалом, до процесу закладки фундаменту цегляного будинку необхідно підходити з усією відповідальністю. Найкраще закласти під цегляний котедж капітальний фундамент з монолітної плити. У зведенні цегляних стін також є свої особливості - такі стіни можуть бути як двох - так і тришаровими. Незважаючи на те, що споруда цегляних стін - процес тривалий і копіткий, всі ці труднощі абсолютно виправдані - стіни з цегли добре тримають тепло і мають прекрасні звукоізоляційні властивості. Споруда такого будинку, як правило, триває близько 9 місяців, після яких, ви отримуєте капітальний будинок, довговічний, теплий і придатний для життя в будь-який час року.
Будівництво котеджів з газоблоку
Будівництво котеджів з газобетону є реальною альтернативою будівництву з дерева або цегли. Завдяки своїй високій міцності і низької теплопровідності, газобетонні блоки досить часто використовуються для будівництва, при цьому їх властивості дозволяють використовувати газоблоки як для споруди зовнішніх стін, так і для зведення внутрішніх перегородок. Секрет універсальності таких блоків полягає в їх структурі - пори в штучному камені розподілені рівномірно, що й обумовлює його високі фізико-механічні властивості.
Стіни з газоблоку добре тримають тепло, володіють високими звукоізоляційні властивості, а головне - практично не схильні запаленню, а значить будинок, побудований з газоблоку, буде не тільки теплим і затишним, але й безпечним.
Особливості будівництва котеджів з газоблоку
Легкість газобетонних блоків дозволяє будувати котеджі на будь-якому типі фундаменту. Так само, як і у випадку зі зведенням цегляних будівель, стіни будинку можна робити і двох- і тришаровими. При будівлі котеджів з газобетону, можна знехтувати утепленням - за своїми теплоізоляційним якістю газобетон значно випереджає цегла.
Є у газобетону і свої недоліки - незважаючи на свою міцність, він, все ж, вимагає армування при укладанні. Вартість і терміни зведення будинків з газобетону найчастіше аналогічні вартістю і строками будівництва будинків із цегли.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv