Tuesday, March 10, 2015

Підлогові покриття

Невід'ємна частина будь-яких ремонтних робіт - укладання підлогового покриття. Як правило, типу підлогового покриття вибирають виходячи з призначення приміщення - для житлових кімнат найчастіше використовують ковролін, ламінат або паркет, в ремонті офісних приміщень - ламінат або лінолеум, і так далі.

Роблячи ремонт, неможливо обійтися без зміни підлогового покриття. Навіть якщо при попередніх ремонтних роботах були використані якісні оздоблювальні матеріали, рано чи пізно вони приходять в непридатність. Зміна зношеного підлогового покриття - справа непроста, адже, в процесі його експлуатації, після часу навіть найменші помилки набувають масштаб катастрофи.

Природно, впоратися з укладанням підлогового покриття можна впоратися і самостійно, але виключно в тому випадку, коли ви знаєте всі тонкощі і хитрощі цієї непростої процедури. В іншому ж випадку, краще звернутися до професіоналів, які з легкістю виконають абсолютно всі роботи, необхідні для заміни підлогового покриття або його укладання «з нуля». Наша діяльність ліцензована, а майстри будуть супроводжувати вас на всіх етапах цього непростого процесу - починаючи з демонтажу старого покриття, і закінчуючи безпосередньо укладанням покриття та вивезенням будівельного сміття.

Отже, розглянемо, з чим же вам доведеться зіткнутися після прийняття ренію про заміну підлогового покриття
Демонтаж підлогового покриття

Демонтаж підлогового покриття - робота складна, курна і досить тривала. Перед початком її проведення краще ізолювати сусідні приміщення, щоб туди не потрапила будівельний пил. З усім іншим з легкістю впораються наші майстри. Будьте впевнені, ви будете на всі сто задоволені результатом їх роботи, адже роботи будуть виконані в строк і якісно, ??а демократичні ціни дозволять вам не переплатити за ремонт.
Вирівнювання підлог

Необхідність вирівнювання підлог перед укладанням підлогового покриття складно недооцінити. Як правило, підставою підлоги в квартирах служать будівельні плити. Природно, вони мають безліч нерівностей і шорсткостей, що ускладнюють укладання та експлуатацію підлог. Іноді перепади рівня невирівняного статі можуть досягати 10, а то і15 сантиметрів. Саме тому перш ніж приступити до укладання ламінату, ковріліна або будь-якого іншого обраного вами покриття, підлога необхідно вирівняти.

Почати потрібно з підготовки поверхні плит - щоб уникнути протікання матеріалу, тріщини в плитах, як правило, закладаються. Після заповнення тріщин та очищення підлоги, можна приступити до наступного етапу - етапу розмітки. Далі вже готову поверхню грунтують, і вже тільки потім приступають до вирівнювання.

Для вирівнювання підлог використовують спеціально підготовлені сухі суміші - після змішування з водою ними заливають підлогу. Суміш заповнює всі тріщини і нерівності підлоги, утворюючи на ньому рівний шар. Оскільки такі зазвичай мають у своєму складі великі фракції, і поверхня після засихання стає шорсткою, для досягнення максимально гладкості і рівності, варто використовувати фінішний равнітель.

Повне затвердіння такої підлоги настає тільки через кілька днів, але результат такої роботи просто разючий - там, де раніше були ями, напливи і вибоїни, красується абсолютно рівна і гладка поверхня.

Вирівнювання підлог - досить складний, брудний і виснажливий технологічний процес, тому, якщо ви не хочете витрачати час і гроші на виправлення власноруч зроблених помилок, зверніться до професіоналів.
Тепла підлога

Тепла підлога - вкрай складна інженерна система, тому навіть не варто намагатися зробити його самостійно, адже для того, щоб виправити помилки в його монтажі, надалі доведеться знімати все підлогове покриття. Крім того, установка теплої підлоги регламентується величезною кількістю різноманітних нормативних документів і порушення технології при його монтажі в кращому випадку стане просто тратою часу і грошей, а в гіршому - смертельно небезпечної затією
Укладання ковроліну

Покриття підлоги ковроліном - ідеальне рішення для тих, хто робить ремонт в житлових приміщеннях, особливо, якщо в будинку є діти. Якісний ковролін довговічний, зручний в експлуатації, легко чиститься, і не ковзає по підлозі, як це роблять звичайні килими. Від того, наскільки правильно він буде покладений, залежить і термін його експлуатації.

Природно, перед укладанням ковроліну варто підготувати поверхню - вона повинна бути сухою, твердою і гладкою. Всього існує чотири способи укладання ковроліну. Про те, який з них підійде саме вам, краще дізнатися у майстра, адже, залежно від того, які функції має виконувати покриття, вибирають його характеристики і спосіб укладання.
Укладання ламінату

Ламінат - універсальний матеріал, який, за умови правильного підбору, може однаково ефективно використовуватися як в кухні, так і у вітальні або ванною. Ламінат зносостійкий, відносно легко монтується, а різноманітність його кольорів і малюнків дає можливість підібрати покриття для будь-якого інтер'єру.
Укладання лінолеуму

Лінолеум є одним з найпопулярніших підлогових покриттів, і в цьому немає нічого дивного. Він довговічний, практичний, зручний при укладанні і в експлуатації, та й коштує порівняно недорого. Правда, при його укладанні потрібно знати деякі секрети, тому краще довірити цю роботу професіоналам.
Укладання паркету

Для того, щоб паркет став справжньою окрасою інтер'єру і прослужив досить довго, важливо укласти його, дотримуючись усіх суворі норми і правила. Тому за виконання таких робіт, краще не братися, не маючи досвіду в цій нелегкій справі. У будь-якому випадку майстер впорається з укладанням паркетної дошки, її подальшої циклювання, ґрунтовкою і лакуванням, набагато краще, швидше і якісніше.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv