Saturday, March 14, 2015

Поява тріщин по багета

Поява тріщин між багетом і стелею або стіною - явище дуже поширене, однак відповісти однозначно на питання «чому» не маючи інформації конкретно про майстрів та процесі монтажу складно. Спробую описати кілька самих очевидних помилок, можливо, вони допоможуть визначити причину саме у вашому випадку.

Перша груба помилка це монтаж багета на шпаклювальні суміші - дає тріщини дуже швидко, часто по закінченню ремонту, через неправильне використання матеріалу. Суміші такого роду не мають адгезії (склеиваемость) до пінопласту, пінополістиролу і поліуретану, а відповідно дуже погано приклеюють, плюс до всього при поклейке шпалер прорізається місце склеювання, що взагалі може призвести до відшарування.

Друга помилка - це погано підготовлену основу в місцях склеювання (необроблене ґрунтувальними розчинами). У цьому випадку, як і в попередньому, виправити ситуацію практично неможливо т.к. відбулося відшарування деталі і відповідно її потрібно приклеювати заново, а заміна багета це косметичний ремонт.

Третя помилка це використання неякісного або не підходящий матеріалу. Монтаж багета проводиться за допомогою монтажного акрилу або будівельного клею типу «рідкі цвяхи» на водній основі. Всі інші герметики і силікони для монтажу багета не підходять і в 95% випадків приведуть до обговорюваного результату. З причини того що виробників цього виду матеріалів величезна безліч орієнтир варто тримати напевно тільки за ціною або по якомусь перевіреного бренду переслідуючи мету придбати товар нормальної якості. Трапляється, що й при дотриманні всіх правил, з часом має місце поява тріщин, це найчастіше відбувається з багетами великого розміру, вони мають своє теплове розширення і через рік два їм потрібно легка реставрація. Я б не рекомендував намагатися впорається з цією проблемою власними силами, існує ще маса професійних критеріїв, при яких можливість і метод реставрації може визначити тільки фахівець.

Звичайно, проблеми подібного роду дуже неприємні, і щоб уникнути їх потрібно обов'язково бути в курсі подій, сподіваюся, ця інформація допоможе вам розсіяти хмари над даною проблемою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv