Thursday, March 19, 2015

Проекти приватних будинків

Замовити готовий проект приватного будинку


Мало що може принести стільки задоволення, як життя у своєму власному домі. Шлях навіть цей будинок досить невеликий, але саме будинок зближує людину з природою, дає можливість виявляти свою індивідуальність при виборі дизайну та архітектури. У зв'язку з цим власників індивідуальних будинків з кожним роком стає все більше. Це можуть бути котеджі, житлові заміські будинки, невеликі дачні будиночки, в яких господарі тільки проводять вихідні літні дні, прагнучи усамітнитися від метушливого і галасливого життя міста.

См. каталог готових проектів , а також індивідуальне проектування .

проекти приватних будинків

Існують два види проектних рішень: індивідуальні та типові. Перший варіант передбачає розробку проектної документації «з нуля», при цьому всі параметри майбутнього будинку, аж до площі і розташування кімнат, місць установки дверей і вікон, диктуються замовником. Другий варіант - типові проекти приватних будинків - розроблений раніше пакет документів, до якого за бажанням клієнта можуть вноситися зміни.

Типові та індивідуальні проекти приватних будинків розробляються на основі чинних нормативних документів. У виготовленні проектів будинків і котеджів задіюються фахівці різних напрямків: архітектори, дизайнери, будівельники.

См. наші нагороди і публікації .

Щодо типових проектів будинків існує маса помилкових думок, викликаних незнанням цього питання. Найчастіше такі забобони служать причиною неправильного вибору проектної документації. Нижче ми розповімо про те, що являють собою готові проекти приватних будинків, які їхні переваги і недоліки, і які вигоди ви зможете отримати при покупці готового проекту будинку, дачі або котеджу. Отже, побутують такі помилкові думки.

Готові проекти приватних будинків суттєво обмежують власника житла. Це не так: вибір готових проектів будинків увазі можливість самостійної планування внутрішнього простору; ви можете змінювати площа і розташування кімнат, санвузлів і так далі, тобто адаптувати готовий проект згідно своїм бажанням і можливостям.

См. адаптація типових проектів , а також узгодження проектної документації .

Найчастіше люди, що замислюються про придбання проекту котеджу або будинку, побоюються, що вибравши готову документацію, вони втратять в унікальності: їхнє житло буде схожим на інші. Це невірне уявлення: у нас ви можете придбати один із сотень готових проектів, вибравши серед них унікальний. Навіть використовуючи готові проекти приватних будинків, покупець не втрачає можливості зробити своє житло по-справжньому неповторним.

Переваги готових проектів приватних будинків:

    відсутність термінів на розробку - проекти приватних будинків можна отримати одразу після звернення або після внесення необхідних з точки зору Замовника змін;
    знижена ціна: готові проекти приватних будинків або колоди коштують трохи дешевше розробляється в індивідуальному порядку проектної документації; проекти приватних будинків
    оптимальне використання всіх будівельних матеріалів: проекти приватних будинків розробляються з урахуванням типорозмірів застосовуваних матеріалів. Наприклад, проектуючи дерев'яні будинки, використовують стандартизовану продукцію; враховуючи типорозміри колод і бруса можна з лёкгостью домогтися мінімальної кількості відходів при будівництві;
    простоту узгодження: готові проекти приватних будинків легше, швидше і дешевше погоджувати в наглядових та оціночних інстанціях: БТІ, відділах архітектури і т.д.
    раціональне пристрій комунікацій. У готових проектних рішеннях вже передбачена прокладка комунікацій, тому вони потребують меншої адаптації.
    випробувані надійність і зручність. Одна з головних переваг готових проектів будинків і котеджів - їх якість, перевірена часом. Це служить додатковою гарантією довговічності споруди, виконаної за типовим проектом.

См. Наші ціни на надання передпроектних послуг

Фахівці Центру будівельних послуг «СІМ-ТЕХНІКО» за роки своєї роботи накопичили значний досвід. І цей досвід ми сьогодні надаємо в розпорядження наших Замовників. Звернувшись до нас, ви зможете придбати готові проекти приватних будинків з теплою мансардою, що включає всю необхідну технічну документацію. І при цьому бути впевненими, що ваш будинок буде не тільки комфортабельним, а й справді неповторним і оригінальним.

Співпраця з нами - це:

    Сотні готових проектів будинків
    Можливість доопрацювання проекту з урахуванням ваших вимог
    Будинки, відповідні вашим потребам
    Допомога у створенні оригінального ландшафтного дизайну та багато іншого.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv