Saturday, March 28, 2015

Пристрій покрівлі з бітумної черепиці

Компанія КСК ТЕХНІКО виконує повний комплекс робіт з монтажу всіх видів покрівлі:

- Монтаж покрівлі з металочерепиці

- Монтаж покрівлі з ондуліна

- Монтаж покрівлі з бітумної черепиці

- Монтаж композитної черепиці

- Монтаж керамічної черепиці

- Монтаж покрівлі з мідної черепиці

На сьогоднішній день, в котеджному будівництві найбільш популярний монтаж покрівлі з металевої та бітумної черепиці. В останні 2-3 роки наші замовники все більше проявляють інтерес до пристрою покрівлі з бітумної і натуральної черепиці (керамічна або цементно-піщана), не дивлячись на те, що дані види покрівлі є більш дорогим і потребує висококваліфікованих фахівців.

Монтаж покрівлі з бітумної черепиціМонтаж покрівлі з бітумної черепиціМонтаж покрівлі з бітумної черепиці

См.наші роботи

Дах будинку - це запорука комфортного і безпечного проживання, тому перед її монтажем необхідно виконати правильно всі розрахунки: розрахунок на снігове і вітрове навантаження, розрахунок на навантаження від власної ваги, тепловтрати та ін. Так само не маловажно правильно підібрати тип покриття, так наприклад, якщо в будинку є мансардний поверх, то доцільніше використовувати бітумну або керамічну черепицю, оскільки металева черепиця буде давати шум при дощі. Всі дані прорахунки і монтажні роботи фахівці компанії КСК ТЕХНІКО готові виконати в найкоротші терміни і на високому рівні.

При необхідності наша компанія готова надати хороші умови на закуповувані матеріали.

Бітумна черепиця - це штучний матеріал, він не вітрильний і не боїться поривів вітру навіть в процесі монтажу.

Що стосується ціни: для бітумної черепиці необхідно суцільна обрешетка, що призводить до подорожчання покрівельного пирога на 30-35 грн на кв. м. На простих кровляз дешевше металочерепиця. На складних виграє бітумна (з урахуванням отходности). У плані запаху - запах має тільки нове покриття, він повністю «йде» через 1-1,5 місяці.

Плюси - легкість монтажу, не сповзає з покрівлі, не пропускає шум,

Наша компанія готова запропонувати різних представники по бітумної черепиці. На Україні є тільки «Акваізол» (економ сегмент). Із зарубіжних російський Техноніколь, польський Айкапал, фінський Катепал, Керабіт Фінляндія.Много гравців, але вони виступають переважно у верхньому ціновому сегменті.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv