Tuesday, March 17, 2015

Будівництво котеджів

Перед тим як починати будівництво котеджів необхідно визначитися, в яких цілях він зводиться, і від цього відштовхуватися. Умовно заміські будинки розділяють на дачні будинки, котеджі, будинки для постійного проживання.

будівництво котеджів Котеджі зазвичай розраховані на сезонне проживання. У них також можна жити і в зимовий період. Конструкції будівлі витримують температуру до -15 ...- 25oС.

Будівництво котеджів передбачає також розрахунок архітектурного вигляду будинку і склад його приміщень. Зазвичай ведеться будівництво загальною площею 100-150 кв.м.

См. готові проекти будинків і адаптація типових проектів .

Причин, які спонукають жителів великих міст купувати земельні ділянки і починати будівництво котеджів, безліч, але саме основне, це мабуть, бажання провести літо, відпустка, кінець тижня у своєму котеджі на свіжому повітрі серед квітів і дерев.

Ви можете зайнятися будівництвом котеджу прямо сьогодні. При раціональному архітектурно-планувальному вирішенні наших фахівців у поєднанні з рельєфом і пейзажем ділянки, котедж буде поєднувати комфорт міської квартири і природну чарівність заміського житлового будинку!

Будівництво котеджів з Центром будівельних послуг «СІМ-ТЕХНІКО» передбачає попередній виїзд нашого фахівця з метою вивчення грунту, рельєфу, наявності інженерних комунікацій, доріг. Він також дає рекомендації по місцю розташування котеджу і допоміжних будівель.


См. будівельні послуги та супутні послуги .


Важливу роль також відіграють кліматичні умови. Вони характеризуються температурою і вологістю повітря, сонячною радіацією, вітром, ожеледдю, геофізичними показниками. Кліматична специфіка впливає на розташування приміщень в котеджах, визначає вибір технології будівництва котеджу: будівництво котеджів

    будівництво котеджів з пінобетону (див. приклад)
    будівництво котеджів з газобетону (див. приклад)
    будівництво котеджів за системою «Термодім» (див. приклад)
    будівництво котеджів зі зрубу (див. приклад)
    будівництво котеджів з цегли (див. приклад)
    будівництво котеджів з керамоблоков (див. приклад) .


Коли ви обираєте планування котеджу необхідно враховувати склад сім'ї. Згідно нормативам об'єм повітря на одну людину з урахуванням фізіологічних потреб складає 25-38 метрів кубічних. Відповідно цьому проводиться розрахунок площ спалень, холів та інших приміщень котеджу.

Загальний термін служби житлових будинків, котеджів і допоміжних будівель залежить від довговічності основних несучих конструкцій.

Це фундаменти, стіни, перекриття, а також покрівля.

Фундамент, найбільш відповідальна частина котеджу. Коли будівництво котеджів відбувається за відсутності проекту цокольного поверху, доцільно (в т. Ч. З економічних міркувань) виготовлення стрічкових фундаментів. Розрізняють два види таких фундаментів. Це монолітний фундамент і із збірних залізобетонних конструкцій (збірний ж / б).

У разі значних ухилів, або складному рельєфі місцевості, або високому рівні грунтових вод, котеджі ставлять на комбінований стрічково-фундамент палі. Пальові елементи заглиблюються на глибину промерзання грунту. Вони встановлюються по кутах периметра стрічки, під несучими стінами, але не менше одного по кожній стороні периметра.

См. Будівництво фундаментів

будівництво котеджів Коли будівництво котеджів відбувається з урахуванням постійного проживання, тоді рекомендується зводити стіни з цегли. При цьому, щоб скоротити витрату цеглини, зменшити масу стін і навантаження на фундамент, застосовується пінобетон, пізніше облицювання. Пінобетонні блоки укладаються на цокольну частину будівлі. Перев'язка пінобетонних блоків з лицьовою цеглою здійснюється за допомогою сітки кладки. Як утеплювач виступає пінополістирол завтовшки 5см. Цегляну облицювання встановлюють від стін на 5-7см. Цегляну стіну викладають або в півцеглини, або, при модульному цеглі, "на ребро". Перекриття в брускових котеджах - подвійне, утеплене по дерев'яних балках; в цегляних котеджах - багатопустотні залізобетонні плити.

См. Будівництво стін

Дах, як і фундамент, є вкрай відповідальним етапом зведення котеджу. На вибір форми даху впливають не тільки естетичні складові проекту, а й ефективність конструкції, виходячи з конкретних кліматичних умов (переважний напрямок вітру, можливу снігове навантаження).

Основні елементи конструкції даху (крокви, підкоси, лати) будинків і котеджів виготовляються з деревини. Щоб зменшити тепловтрати і виключити перегрів мансардної або горищних частини котеджу в жарку погоду, дахи утеплюють. За вибором форми даху слідує вибір виду покрівлі (рулонна, плиткова, листова).

При монтажі будь-якої покрівлі особливу увагу слід звернути на гідро- і пароізоляцію, утеплення. Також варто врахувати антисептичну і протипожежну обробку кроквяної системи. Останнім етапом монтажу будь-якого даху є установка водостічної системи. будівництво котеджів

См. Наші покрівлі та фасади

Інженерні комунікації та оздоблювальні роботи є завершальною стадією процесу будівництва котеджу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv