Thursday, March 12, 2015

Будуємо котедж за євростандартом

Жити у комфортному, красивому котеджі мріє практично кожен. Тим більше в наш час технології дають відмінну можливість перетворити звичайне заміське житло в зразок досконалості і геніальності ідеї. Частина мешканців хочуть справити в своєму житлі якісний євроремонт, інші, проживаючи за містом, роблять акцент на впорядкуванні території навколо будинку, використовуючи найсучасніші тенденції ландшафтного дизайну. А деякі, більш скромні, задовольняються простим косметичним ремонтом з незначними архітектурними змінами.
Справа значно простіше з новобудовами. При зведенні самої «коробки», головне - стежити за рівністю зовнішніх і внутрішніх стін, міжкімнатних перегородок, а також за якістю штукатурних, шпаклювальних та інших підготовчих робіт. І у випадку, якщо технологія будівництва будинку дотримується належним чином, то євроремонт вже не проблема.

На Заході такого поняття, як «євроремонт» взагалі не існує. Тут на всіх етапах будівництва мається на увазі виконання всіх робіт у повній відповідності зі стандартами якості. При цьому акцент робиться на дотриманні правильної геометрії стін, стель, підлоги, декоративній обробці. В принципі, всі ці моменти і входять в наше уявлення про євроремонт, от тільки робити його доводиться, найчастіше, після закінчення основних будівельних робіт і власними силами.

Основні тенденції євроремонту в наш час. В обшивці зовнішніх стін заміського будинку в основному використовують сайдинг - надміцні пластикові панелі, які на порядок дешевше натурального каменю. І роботи з монтажу панелей виробляються в самі стислі терміни, оскільки в комплект поставки матеріалу вже включені внутрішні і зовнішні куточки, фасадні планки, а також елементи декоративного оздоблення. Догляд за такою конструкцією проводиться за допомогою компресора високого тиску. Сайдинг в середньому може прослужити власникові котеджу 30 - 40 років, а деякі його види з елітного сегмента мають гарантійний термін експлуатації понад 50 років.

Строим коттедж Ну а внутрішня обробка котеджу по «євростандартами» аналогічна тій, яку виконують у звичайних міських умовах. На початку за допомогою гіпсових шпаклівок вирівнюють стіни, потім приступають до формування поверхні стелі. Варіантів надати йому ідеальну «горизонтальність» більш, ніж достатньо: натяжні стелі, монтаж гіпсокартонних систем, вирівнювання існуючого підстави тощо.

Після усунення дефектів стін і стелі, як правило, роблять цементно-піщану стяжку підлоги. Оптимальними для цієї мети є сухі суміші для наливних підлог.

Іншими словами, межі між міським і заміським житлом починають поступово стиратися. Комфортні котеджі, будиночки в сільській місцевості, зведені за сучасними проектами і оброблені відповідно до загальноприйнятих «євростандартами», стають дуже привабливими об'єктами на ринку заміської нерухомості.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv