Tuesday, March 10, 2015

Демонтаж стін

Демонтаж стін - один із найвідповідальніших етапів перепланування приміщення. Найчастіше трапляється так, що початкове планування будівлі не відповідає вашим побажання, і без її зміни ніяк не обійтися.

Навряд чи людина, що не має досвіду в цій складній справі зможе впоратися з таким високотехнологічним процесом, виконання тай в собі безліч нюансів, не враховувати які можна. Наприклад, демонтувати несучі стіни небажано - це може призвести до обвалу всієї будівлі. Менш «важливі» стіни теж не так-то просто знести.

Звичайно ж, можна обзавестися необхідним обладнанням, і виконати роботи з демонтажу стін самостійно, але чи дасть це той результат, на який ви розраховуєте? Щоб уберегти себе від розчарувань і зайвих витрат на виправлення помилок, краще звернутися до нас. Наші фахівці мають ліцензію на проведення демонтажних робіт, і впораються з ними оперативно і якісно, ??не залишивши після себе будівельного сміття, який обов'язково утворюється в процесі.

Маючи великий досвід у сфері демонтажних робіт, ми відповідаємо за якість своєї роботи, а розцінки на наші послуги обов'язково приємно порадують вас.

Демонтаж цегляних і бетонних стін починається з етапу підготовки до робіт. Спочатку знімаються плінтус, розетки, вимикачі, демонтується штукатурка, після - наноситься розмітка. Сусідні приміщення варто ізолювати від пилу, якої в процесі демонтажу стіни утворюється чимало.
Демонтаж цегляних стін

Якщо демонтувати належить несучу стіну з цегли, обов'язково потрібно організувати підтримку стелі за допомогою спеціальних балок.

По закінченню підготовчих робіт, можна приступати безпосередньо до процесу демонтажу цегляних стін. Зробити це голими руками, природно, не вийде - для якісного і швидкого демонтажу варто запастися зубилом, каменерізної пилкою, перфоратором та іншим обладнанням. Цегляні стіни як правило демонтують, вибиваючи одну цеглину за іншим, і, природно, починають такі роботи з верху стіни. Варто пам'ятати, що, якщо стіна складається з декількох шарів цегли, її демонтаж буде більш довгим і складним.

Також при демонтажі цегляних стін часто використовують технологію алмазного різання.
Демонтаж стін з бетону

Підготовка бетонних стін до демонтажу мало чим відрізняється від підготовки цегляних - на підготовчому етапі ми так само ізолюємо сусідні приміщення, демонтуємо плінтуса вимикачі та розетки, проводимо демонтаж штукатурки, розмічаємо стіну і тільки потім приступаємо безпосередньо до алмазної різання.

Демонтаж бетонних стін проводиться за допомогою ручних електричних Бетонорізи, здатних прорізати стіну товщиною до 30 сантиметрів. Прорізання стіни проходить по лініях розмітки. Алмазна різка бетону дозволяє виконати демонтажні роботи швидко, якісно, ??а головне - без зайвого пилу і бруду. Крім того, алмазна різання - найбільш тихий спосіб демонтажу, а значить, вдавшись до неї, ви зможете уникнути конфліктів з сусідами, стурбованими шумом. Крім того, через істотно зниженого рівня вібрації, знижується і навантаження на приміщення, відповідно, в стінах і перекриттях не утворюються мікротріщини, здатні відгукнутися в майбутньому.

Зріз, що утворився в результаті алмазного різання, гладкий і рівний, а значить до неї є сенс вдаватися не тільки при необхідності демонтажу стін, але і тоді, коли в стіні потрібно прорізати отвір під віконний або дверний отвори.

Природно, при демонтажі стін непрофесіоналами, існує значний ризик обвалу, тому для проведення таких високотехнологічних і складних робіт, радимо вам звертатися до справжніх профі, які мають ліцензію на проведення будівельних робіт.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv