Friday, March 27, 2015

Будівництво із застосуванням легких металоконструкцій і сендвіч

Безкаркасні тришарові сендвіч-панелі знаходять саме широке застосування в сучасному промисловому і цивільному строітельстве.Високіе тепло- і шумоізоляційні характеристики, вогнестійкість, достатня міцність, простота і надійність монтажу на несучі каркаси з будь-якого матеріалу, антикорозійні та гігієнічні властивості покриттів зовнішньої обшивки і їхні естетичні якості дають можливість застосування сендвіч-панелей в зведенні найрізноманітніших споруд.

У поєднанні з профнастилом сендвіч-панелі можуть використовуватися як покрівельний матеріал, зручний в монтажі і експлуатаціі.Прімененіе як утеплювач поліуретану відповідає сучасним вимогам у виготовленні холодильних і морозильних камер будь-якого призначення.
Тришарові панелі з утеплювачем мінеральна вата являють собою шарувату структуру з обшивкою з металевих листів, які міцно пов'язані з внутрішнім шаром - утеплювачем.

Як утеплювач в застосовується мінераловатна плита зі спеціальною орієнтацією волокон, негорюча і не містить скла щільністю 110-115 кг / куб.м., Водопоглинання за об'ємом не більше 1,5%, коефіцієнт теплопровідності 0,044 Вт / м * С, виробництва фірм ROCKWOOL і IZOMAT. Основна перевага даного утеплювача - висока вогнестійкість.
Облицьовуються панелі оцинкованої сталлю з високоякісним полімерним покриттям виробництва Маріупольського металургійного комбінату, "British Steel", Великобританія, "SSAB", Швеція, "Rautaruukki", Фінляндія. В якості полімерного покриття використовується поліестер, пурал, і т.д. Колір покриття вибирається замовником по каталогу кольорів RAL. Товщина стали 0,55-0,7мм. Захисна плівка наноситься з двох сторін для запобігання поверхні панелі від механічних пошкоджень при транспортуванні і монтажі.
1 - Покриття
2 - Грунтовка
3 - Шар пасивації
4 - Шар цинку
5 - Сталевий лист
6 - Фарба зворотного боку
7 - Лист


Для міцного з'єднання сталевих листів з мінераловатної плитою застосовується високоякісний двокомпонентний поліуретановий клей.

Панелі забезпечують високий ступінь вогнестійкості, що значно розширює сферу їх використання в різних областях цивільного будівництва. Панелі з утеплювачем з мінеральної вати застосовуються при будівництві торгово-промислових центрів, торгових підприємств, спортивних споруд, виробничих будівель і споруд будь-якого призначення, заводів і об'єктів харчової промисловості, автозаправних станції, вантажних терміналів і портів, модульних збірно-розбірних будівель, житлових будинків, сільськогосподарських споруд, при утепленні існуючих будівель.

Панелі можуть комплектуватися повним набором добірних елементів - нащельниками, коньковимі елементами, водозливними профілями та ін., Які додадуть Вашому об'єкту оригінальність і архітектурну виразність.
Сертифікаційних МАТЕРІАЛИ

Панелі стельові безкаркасні тришарові з мінералватнимі утеплювачем провадяться відповідно до ТУ 5284-001-34898165-2003.
Технічна інфрмації:
Компанія випускає панелі з замками типу INTA-LOCK (тип 1) і SECRET-FIX (тип 2).



Приклад умовного позначення тришарової панелі типу 1, довжиною 2000 мм, монтажною шириною 1200 мм, товщиною 120 мм: 1ПС2000.1200.120 - ТУ 5284-001-34898165-2003.
Характеристики (властивості):

1.1. Панелі виготовляють наступних товщин: 80, 100, 120, 150, 200, 250 і 300 мм.
1.2. Монтажна ширина панелі: 1200 мм - для типу 1 і 1150 мм - для типу 2.
1.3. Довжина панелей: від 2600 мм до 13000 мм.
Виготовлення панелей довжиною менше 2600 мм допускається тільки за погодженням із замовником.
1.4. Обшивки панелей можуть бути гладкими або профільованими (з глибиною профілю не більше 0,5 мм).



1.5. Граничні відхилення панелей, мм
- По довжині від -10,0 до +10,0
- По ширині від -2,0 до +2,0
- По товщині від -2,0 до +2,0

1.6. Непрямокутних панелей не повинна бути більше 2 мм. Непрямолінійність поздовжніх кромок панелей повинна знаходитися в межах допуску на ширину панелі. Неплощинність панелей не повинна бути більше: по полю - 2,5 мм; по стикових кромок панелей - 1,0 мм. Зміщення кромок металевих листів відносно один одного не повинно бути більше 1,5 мм.

Більш ніж 30-річний зарубіжний досвід показує, що застосування сендвіч-панелей у будівництві нових об'єктів і реконструкції вже існуючих дає помітний економічний ефект у порівнянні з іншими традиційними матеріалами.

Переваги застосування сендвіч-панелей в будівництві
За своїми теплофізичних характеристиках сендвіч-панелі до 10 разів перевершують традиційні будівельні матеріали.
Швидкість зведення споруд з використанням сендвіч-панелей до 80 разів вище, ніж при будівництві, наприклад, з цегли.
Висока вогнестійкість утеплювача з мінеральної вати дозволяє застосовувати панелі в якості зовнішніх огороджувальних конструкцій і протипожежних перегородок.
Завдяки малій масі, сендвіч-панелі практично не передають навантаження на несучі елементи і фундамент, тим самим дозволяючи зменшити до мінімуму металоємність конструкції і знизити матеріальні витрати.
Відповідність санітарним та екологічним нормам, сумісність з технологіями харчової промисловості.

Зручність і низькі, в порівнянні з традиційними матеріалами, витрати на транспортування.

Стійкість до агресивних середовищ.

Ідеальна поверхня панелей не вимагає витрат на додаткову обробку.

Відносно високий рівень звукопоглинання.

Можливість використання вже встановлених панелей при модернізації об'єкта, і легка заміна панелей, пошкоджених в процесі експлуатації.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv