Monday, March 9, 2015

Монтаж розеток і світильників

Ремонт - справа відповідальна, яке, як кажуть «не можна закінчити, а можна тільки припинити». У якийсь момент здається, ніби велика частина робіт вже позаду - приміщення повністю оновлено, з нього вивезений будсміття, і на перший погляд, більше нічого-то і не потрібно.

Стоп! А як же електрику? Так, проводка спроектована і прокладена, але як бути з розетками? Від однієї проводки мало толку, якщо зі стін і стелі стирчати дроти. На перший погляд здається, що встановити розетки і вимикачі, і навісити світильники - справа кількох хвилин, не реальність відразу ж показує, що метушні буде предостатньо.

Тим більше, що установка розеток, вимикачів і світильників - процес складний і небезпечний. Для виконання будь-яких подібних робіт потрібно не просто в теорії знати, як це робиться, але і вміти втілити все це на практиці. Крім цього, для будь-яких робіт з електропроводкою, необхідно мати спеціальний допуск, а організація, що виконує такі роботи, обов'язково повинна мати ліцензію. У нас така ліцензія є. Наші майстри володіють величезним досвідом, тому відповідають за якість виконаних ними робіт.
Монтаж розеток і вимикачів

Монтаж або заміна розетки - це саме та дрібниця, яку, як здається, легко виконати самостійно. І дійсно, немає сенсу викликати майстра, якщо всього лише одна розетка вийшла з ладу. А що, якщо в будинку немає чоловіка, який міг би зробити це? Або монтаж розеток необхідно виконати в офісі? У такому випадку дрібний ремонт набуває просто страхітливі масштаби для людини, яка стикається з такими роботами досить рідко. Ось чому набагато простіше викликати майстра, який швидко виконає монтаж будь-якої кількості розеток або ж у лічені хвилини замінить одну з них.

Те ж стосується і монтажу вимикачів - краще довірити цей процес професіоналу, адже неправильний монтаж подібного, дрібного і незначного на перший погляд, устаткування може не тільки привести до псування проводки, але і бути смертельно небезпечним.
Монтаж світильників в гіпсокартонних конструкціях

Серед всіх незаперечних достоїнств гіпсокартонних конструкцій, варто особливо виділити можливість монтування в них галогенних світильників. Робота ця досить складна і копітка - гіпсокартон досить крихкий і сильно кришиться. Оскільки світильники виконують функцію підсвічування, поставити один, але яскравий, не можна, а значить необхідно монтувати відразу декілька. При відсутності досвіду є шанс або провозитися з монтажем світильника кілька годин і так і не добитися результату, або пошкодити саму конструкцію, що призведе до додаткових витрат. Тому до виконання таких робіт краще все ж залучати професіоналів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv