Wednesday, March 11, 2015

Утеплення стін і вдома

Утеплення будинку річ архіважлива, адже, як не крути, будинок завжди повинен бути справжньою фортецею, в якій затишно, надійно, а головне - тепло. На жаль, не всі будинки можна назвати дійсно теплими - стіни більшості багатоповерхівок, та й будинків приватного сервісу швидко віддають тепло. Ось і виходить, що будинок всім хороший крім одного - взимку, та й восени там дійсно холодно.

Крім відчуття тепла холодними зимовими вечорами, утеплення будинку дозволяє і істотно економити сімейний бюджет - після утеплення стін з нього відразу ж можна викреслити витрати на прогрів житла. Купівля обігрівачів, витрати на газ, деревину чи вугілля просто залишаться в минулому після того, як ви зробите утеплення стін. Витрати на опалення можна скоротити на 50, 70, а то і 80%. Пристойна сума, чи не так?

Природно, кожен випадок вимагає особливого підходу. Деякі будинки краще утеплювати пінопластом, деяким підходить утеплення мінеральною ватою, для інших же оптимальним варіантом може стати утеплення термоізоляційними плитами, наприклад Izoterm, Sterodur та ін.

Наші фахівці з радістю допоможуть вам не тільки визначитися з тим типом утеплення стін, який буде оптимальний саме для вашого будинку, але і високопрофесійно, якісно і оперативно виконають будь-які роботи з утеплення стін. Ми відповідаємо за якість наших робіт, і кращим підтвердженням цього є той факт, що ми маємо ліцензію на проведення будівельних робіт.

Розглянемо ж всі три пропонованих нами варіанти утеплення будинків, з усіма їх достоїнствами і недоліками
Утеплення стін пінопластом

Утеплення стін пінопластом - один з найпопулярніших способів, що дозволяють зробити житло теплим швидко, легко і недорого. Пінопласт - ідеальний варіант для широт, де зими досить довгі і холодні - він відмінно утримує тепло, не вбирає вологу, а головне - нестачі в матеріалах немає і бути не може, адже виробляють його практично скрізь. Додайте до цього зручність монтажу пінопластових конструкцій і низькі ціни на матеріали і установку. Дійсно, утеплення стін пінопластом недарма вже давно знайшло своїх шанувальників і міцно займає свою нішу в сфері утеплення стін. Але у пінопласту є і свої недоліки - для його установки потрібно точно дотримуватися технологію. Малопріятен і той факт, що утеплення стін пінопластом щодо недовговічне - від 10 до 15 років, і терміни ці залежать від якості пінопласту.
Утеплення стін мінеральною ватою

Утеплення стін мінеральною ватою - спосіб досить недешевий, але і більш довговічний і ефективний ніж утеплення стін пінопластом. Основні відмінності утеплення мінеральною ватою полягають в тому, що такий утеплювач неїстівний для гризунів, вогнетривкий, а головне - довговічний. Залежно від якості мінеральної вати, термін її експлуатації варіюється від 30 до 80 років. Мінус мінерального утеплення стін полягають в тому, що поки цей метод ще не одержав достатнього поширення, тому матеріали для нього досить дорогі і дістати їх не завжди легко. Крім того, мінеральна вата вбирає вологу, а значить, вкрай вимоглива до технології монтажу. Також стіни, які утеплені мінеральною ватою не можна покривати акриловою штукатуркою.
Утеплення термоізоляційними плитами

Утеплення термоізоляційними плитами є, по суті, поліпшеним варіантом утеплення пінопластом. Термоізоляційні плити з пінополістиролу мають більш низьку теплопровідність, не горючі, не вбирають вологу, і дуже легкі в застосуванні. Крім того, їх не їдять гризуни, та й служать вони досить довго - 30-80 років. Єдиний їхній недолік - досить висока ціна.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv