Saturday, March 28, 2015

Пристрій покрівлі

Компанія КСК ТЕХНІКО пропонує нашим замовникам пристрій покрівель з нових, екологічно чистих покрівельних покриттів.

Пристрій покрівлі з очерету.

Тільки на перший погляд здається чимось простим. Камиш висушується спеціальним чином і зв'язується в снопи різної довжини, але однакового діаметра. Сніп укладається на обрешітку, прикручуються оцинкованої дротом, після чого проводиться його підбиття (це необхідно для, щоб було видно тільки зрізи очерету).

Велика перевага пристрій покрівлі з очерету полягає в тому, що при виборі цього матеріалу відпадає необхідність в обладнанні підпокрівельного пирога з утеплювачем, паро- та гідроізоляційними плівками. Камиш прекрасно справляється з усіма цими ізолюючими функціями. Таким чином, підсумкова вартість обладнання покрівлі очеретом знаходиться на рівні бітумної черепиці (з урахуванням як підпокрівельного пирога, так і суцільної підстави, яке в даному випадку буде потрібно). Більше того, для влаштування очеретяної покрівлі з нахилом від 45 гр. не страшні ні дощ, ні сніг, оскільки при товщині від 50 см під час опадів намокає не більше 3-4 см, які згодом висихають природним шляхом.

Пристрій покрівлі з дерев'яної дранки.

Незабаром в Україні в приватному житловому будівництві може знову почати активно використовуватися пристрій покрівлі з дерев'яної дранки (поки такі покрівлі зустрічаються на нових ресторанах та туристичних комплексах). Для цього використовується деревина осики, дуба або ялиці, яка нарізається прямокутниками товщиною 3 мм, які потім набиваються на контробрешетку. Зверху матеріал покривається бітумною ґрунтовкою, відпрацьованим маслом або дьогтем. Термін служби такої покрівлі становить 45 років.

Пристрій зеленої покрівлі.

Мабуть, родзинкою на ринку покрівельних матеріалів варто вважати самий екологічний матеріал - зелену покрівлю. І такі житлові будинки вже можна зустріти в нашій країні. Насипається ряд шарів: дренажний потім геотекстиль (матеріал, який пропускає вологу, але утримує землю), насипається земля і засіваються насінням звичайної газонної трави. Після проростання, коренева система зміцнюється через геотекстиль.

Звертаємо Вашу увагу на те, що термін служби матеріалу, анонсований виробниками та продавцями, безпосередньо пов'язаний з мінімальним ухилом покрівлі. Наприклад, для бітумної черепиці мінімальний ухил становить 16 гр., Для металочерепиці - 22 гр. Дерев'яна дранка і очеретяна покрівля «працюють» від 45 гр. Це не означає, що дані матеріали не можна використовувати на більш пологих дахах, але термін служби при цьому буде пропорційно зменшуватися.

Пристрій покрівлі з міді.

На сьогоднішній день одним з найбільш модних матеріалів вважає мідь. Як і сланцева покрівля, вона є екологічно чистою, причому з бактерицидними властивостями. Мідна черепиця відрізняється довговічністю і прівлекательностью.В числі природних властивостей міді, крім корозійної стійкості та довговічності, заслуговує на увагу її пластичність, яка дозволяє застосовувати її для дахів складної конфігурації з вежами і куполами.

Захищає мідну покрівлю від агресивного природного впливу шар окислів, який утворюється з часом на її поверхні і змінює природний рожевий блиск на малахітову патину. Через кілька місяців після установки мідь стає темно-коричневою, через 1-5 років - чорніє, а потім починає зеленіти. Таким чином, через 25-30 років всі мідні покрівлі стають одного кольору.

Мідна черепиця має невелику вагу (5-7,5 кг / кв. М) і в процесі експлуатації не вимагає особливого догляду, а можливі серйозні механічні пошкодження легко усуваються, оскільки мідь піддається пайку. Мідна покрівля буває різних форм: плоский лист, "хвіст бобра», ромб, форма звичайної металочерепиці. Мінімальний ухил для фальцевой покрівлі становить всього 3 гр. Термін служби такої покрівлі - 400 років. Вартість залежно від якості варіюється від 15 євро / кв. м (набірна, виготовлена в Україні) до 100 євро за «квадрат» для елітних матеріалів виробництва Бельгії, Італії, Франції.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv