Monday, March 9, 2015

Гіпсокартон

Монтаж гіпсокартоннх конструкцій, що з'явився на ринку будівельних послуг не так давно, вже встиг знайти своїх шанувальників. Дійсно, різноманітність форм, яке можна надати гіпсокартонних конструкцій, легкість їх монтажу, довговічність і невисока ціна, зробили конструкції їх гіпсокартону найпопулярнішим і бурхливо розвиваються способом обробки.
Правильно змонтовані гіпсокартонні конструкції, виконані з високоякісних матеріалів, дозволяють швидко і недорого перетворити інтер'єр до невпізнання, і навіть зробити невелике перепланування приміщення.
З гіспокартонних можна зробити фігурні перегородки, стелі, ніші і полички будь-якої конфігурації. У роботі з гіпсокартоном немає нічого надскладного, але, все ж, краще довірити монтаж гіпсокартонних конструкцій професіоналам. Наші майстри з легкістю втілять в життя навіть найсміливіші дизайнерські фантазії і виконають будь-які роботи на совість. Наша діяльність ліцензована, що є головною гарантією оперативності та якості виконання робіт.
В першу чергу гіпсокартон приваблює своєю пластичністю - йому можна надати будь-яку форму, і, навіть якщо вам здається, що створити фігурну перегородку або арку незвичайної форми в дверному отворі, неможливо, будьте впевнені - золоті руки досвідчених майстрів впораються із замовленням будь-якого рівня складності.
Привертає гіпсокартон і легкістю монтажу - на відміну від штукатурки або цегляної кладки, гіпсокартонні конструкції не вимагають часу для висихання.
Хотілося б розвіяти міф про неміцність гіпсокартону. Насправді, незважаючи на свою легкість і пластичність, гіпсокартонні конструкції досить міцні.
Ще один міф про гіпсокартон - його нібито «хімічне» походження. Насправді, основою якісних матеріалів служить гіпс, а значить монтаж гіпсокартонних конструкцій можна проводити і в кухні, і в дитячій кімнаті.
Єдиним недоліком гіпсокартонних конструкцій є їх низька шумоізоляція, а адже в разі виготовлень стін і перегородок, хотілося б уникнути проникнення зайвого розуму. Але і це не є нерозв'язною проблемою. Оскільки гіпсокартонні конструкції порожнисті усередині, їх легко можна заповнити тепло- і звукоізоляційним матеріалом.
Гіпсокартон часто використовують для обшивки стін, адже, на відміну від штукатурки, він не вимагає додаткового вирівнювання. Роботи з гіпсокартоном не можна віднести до числа «брудних», вони не вимагають часу на сушку, а сам матеріал не деформується з часом. До малярних робіт можна приступати відразу ж після монтажу гіпсокартону.
Так що ж представляють із себе гіпсокартонні конструкції?
Кожна гіпсокартонна конструкція складається з металевого каркаса, обшитого листами облицювального матеріалу. Тобто, для того, щоб змонтувати, наприклад, перегородку, вам потрібні: металеві профілі, стрічкові матеріали для армування швів і кутів, шурупи, дюбелі і анкери для скріплення конструкції, а також затірки для заповнення швів.
Як бачите, список невеликий, але підібрати дійсно якісні матеріали з набором саме тих характеристик, які необхідні для конкретного випадку, підібрати не так вже просто. Тим більше що додаткові питання можуть виникнути і в процесі монтажу конструкції. Як не крути, без авторитетної думки, а краще, допомоги, професіонала, ту не впоратися.
Зверніться до нас і ми виконаємо монтаж гіпсокартонних конструкцій будь-якої складності швидко і, якісно!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv