Tuesday, March 24, 2015

Технологія ТЕРМОДІМ

Наша компанія здійснює будівництво будинків за технологи і термосом. Дана технологія набуває все більше популярності серед приватних забудовників. В силу своєї простоти і більш дешевої ціни, в порівнянні з іншими технологіями, дана технологія має цілий ряд переваг .


термодом Технологія Термодім - це будинок, стіни якого складені з пінополістирольних блоків, залитих важким бетоном і є, по суті, незнімною опалубкою. Набираючи міцність, бетон утворює монолітний каркас, завдяки якому термодом здатний протистояти багатобальною землетрусів, а капронова сітка і міцна штукатурка не дозволяє нанести шкоди зовнішньому вигляду термодома.

Компанія КСК ТЕХНІКО одна з перших компаній, яка почала виконувати будівництво по технології термодом . Всі фахівці компанії мають великий досвід при будівництві будинків за технологією термобудинок.

Так на сьогоднішній день технологія термобудинок ( див. інструкцію з монтажу ) це:

- Швидкість будівництва (коробка будинку за 2,5 міс.);

- Економія коштів від 30% ( см.сравнітельную таблицю );

- Легкість оздоблювальних робіт;

- Сейсмоустойчивость будови.
термодом

Технологія Термодім. Будівництво фундаментів.

Будь-які будівельні роботи завжди починаються з підготовки поверхні ґрунту та закладення фундаменту. Технологія Термодім в даному випадку не є винятком. Особливістю даної технології є те, що стіна з термоблоків (якщо порівнювати її з цегляною стіною в 2 цегли) має не 50 см товщини, а 25 і має вага не 980 кг, а 360 кг., Відповідно фундамент може бути значно тонше. Для стіни термодома цілком достатньо товщини 30-40 см. Це дає значну економію при влаштуванні фундаментів.

термодом

Технологія Термодім. Пристрій стін.

Основним моментом технології термодом є те, що в перший день по всьому периметру фундаменту встановлюється тільки один ряд блоків незнімної опалубки (термоблоків), тобто 25 см висоти. Потім слід ретельно проміряти відстані (довжину стін, діагоналі, кути) виставленого ряду. За допомогою рівня необхідно переконатися, що всі термоблоки опалубки виставлені рівно, як по вертикалі, так і по горизонталі. Це потрібно для того, що б при подальшому будівництві стіни не вело убік і не було ніяких відхилень від проекту.

Конструкторський прорахунок технології термодом краще довірити досвідченим проектантам, так як дана технологія має свою специфіку і не всі конструктора належним чином ознайомлені з нею.

термодом

Технологія Термодім. Віконні і дверні отвори.

Для правильного пристрою прорізів необхідно закласти по одному арматурному каркасу, а також проармувати верхню частину отвору і пов'язуємо горизонтальну арматуру з вертикальною в'язальним дротом. Армування потрібно для рівномірного розподілу навантажень на стіну будинку. Навантаження ж у кожному окремому випадку різні, тому діаметр арматури повинен призначити конструктор або архітектор.

термодом

Технологія Термодім. Панелі перекриття.

Для будівництва термодома можуть використовуватися як дерев'яні перекриття, так і ж / б плити, але в процесі будівництва існують деякі особливості.


Укладаються дерев'яні балки наступним чином:

    Перш ніж заливати бетон в останній перед панеллю перекриття ряд блоків, необхідно закласти арматурний каркас по всьому периметру будинку межу останнім і передостаннім рядом термоблоків;
    Бетон заливається до верхнього рівня перемичок останнього ряду блоків;
    Після заливки бетону стіна повинна постояти 12 днів, за цей час бетон набирає 75% своєї міцності;
    Потім необхідно вирізати у верхній частині стінки блоку, з внутрішньої сторони стіни будинку, невеликий отвір (розмір залежить від перетину балки), для того, щоб надалі дерев'яні балки лягали на бетон. Отвори слід вирізати в місцях комірок блоку (нема над перемичками), що б балки лягали безпосередньо на бетон;
    Після того як дерев'яні балки були покладені на свої місця, потрібно покласти наступний ряд термоблоків. Для цього вирізаються отвори потрібних розмірів у нижній частині стінки термоблока, з внутрішньої сторони стіни;
    Перед заливанням бетону необхідно зробити гідроізоляцію тієї частини балок, які будуть перебувати в бетоні;
    Знову заливаємо бетон в останній ряд блоків.

Далі будівництво відбувається за звичайною технологією.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv