Tuesday, March 10, 2015

Укладання плитки

Рано чи пізно, при здійсненні ремонту в будь-якому приміщенні, будь то квартира, приватний будинок або офіс, виникає необхідність в заміні старої плитки або укладання нової з нуля. Стіни і підлога, облицьовані красивою, якісною плиткою - це не тільки довговічне і практично, а й красиво. При цьому ні колірне рішення, ні фактура, ні ціна Літки не мають пріоритетного значення - навіть найпростіша і лаконічна облицювання, укладена акуратно і правильно, повністю перетворює приміщення.

Найчастіше укладання плитки виробляється у ванних кімнатах, санвузлах, кухнях, а також в приміщеннях, де без якісного, стійкого до пошкоджень і легко миється покриття не обійтися - коридорах і холах торгових та офісних центрів.

Облицювання стін або підлоги плиткою - відмінний спосіб перетворити інтер'єр, зробити його більш яскравим, а довговічність і легкість такого покриття в експлуатації, робить покриття плиткою одним з найпопулярніших інтер'єрних рішень.

Звичайно ж, при такій кількості достоїнств, облицювання плиткою не може коштувати дешево.

Задоволення це досить дороге, в першу чергу - через ціни матеріалу. Економити на якості плитки не варто - неякісне покриття навряд чи буде радувати вас довго, а витрати на його демонтаж і укладання нового, навряд чи вас порадують.

Різноманітність облицювальної плитки просто вражає уяву - при виборі плиткового покриття, варто врахувати безліч чинників і правильно підібрати характеристики плитки виходячи з власних побажань і призначення покриття. Тому перед покупкою плитки краще проконсультуватися з фахівцем, який допоможе підібрати необхідні характеристики матеріалу, а також оперативно і якісно виконати абсолютно всі етапи укладання плитки - від демонтажу старого покриття і підготовки поверхні до безпосередньо укладання плитки та затирання швів.

Мало хто, не маючи спеціальних навичок, може легко впоратися з укладанням плитки, - ймовірність помилки в такому випадку вкрай велика. Так само великі будуть витрати на її виправлення, тому краще звернутися до нас - наші майстри володіють не тільки необхідними навичками та обладнанням, але ще й ліцензією, яка є головною запорукою якості виконаних нами робіт.

Укладання плитки починається з підготовчих розрахунків, при яких потрібно розрахувати не тільки необхідну кількість плитки, але і її малюнок і техніку укладання. Крім цього варто зробити невеликий «запас» на випадок виявлення заводського браку на деяких плитках або їх псування. Також непогано б залишити кілька штук про запас після укладання, щоб, у разі чого, швидко і без проблем замінити відкололася або тріснуту плитку, що не обліцовивая при цьому всю поверхню заново.

Нелегко підібрати і тип розчину, на який буде клеїтися покриття - серед усього їх розмаїття необхідно вибрати той розчин, який буде підходити саме для даних конкретних умов.

Розібратися в техніці укладання плитки теж нелегко. Як зрозуміти, яка з технік потрібна саме зараз - зі швами або без швів, паралельна або діагональна, з прямолінійним або зигзагоподібним швом?

І, тільки визначившись з усіма вищезгаданими пунктами, можна починати демонтаж старої плитки і готувати поверхню.

Наступний етап - укладання плитки на підготовлену поверхню. Зробити це рівно і акуратно, не маючи досвіду в облицюванні, неможливо. Тому, навіть якщо ви легко впоралися з підготовчими роботами, цю частину робіт все ж краще довірити професіоналові.

Після укладання плитки необхідно виконати затірку швів і дочекатися затвердіння розчину.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv