Monday, March 16, 2015

Проекти одноповерхових будинків

Одноповерхові будинки є найбільш простим типом малоповерхового заміського будівництва. Адже кількість кімнат одноповерхових будинків рідко перевищує чотири, так як при більшому їх кількості довгі і звивисті коридори ускладнюють взаємозв'язок приміщень, а також збільшується периметр фундаменту і площа покрівлі. Крім того, для великих одноповерхових будинків важко підібрати колоди відповідної довжини, а архітектура таких будов найчастіше нагадує казарму.

проекти одноповерхових будинків

См. Портфоліо готових проектів , підібране по площі майбутнього об'єкта будівництва.

Тому багато людей віддають свою перевагу невеликим одноповерховим будинкам. Такий будинок акуратно виглядає і добре вписується серед гармонії природного пейзажу.

Проекти одноповерхових будинків традиційні для заміського будівництва. Дійсно, вибравшись, нарешті, з багатоповерхового міста з сильно ущільненої і прискореної життям, приємно відчути простір над головою, затишок і тепло невеликого одноповерхового будинку з каміном і двориком.

См. Індивідуальне проектування будинків і котеджів

Проекти одноповерхових будинків займають в нашому каталозі заслужене місце. Ми вибрали для цієї рубрики кращі на наш погляд проекти, здатні зацікавити вимогливого покупця. При цьому в типових проектах будинків і котеджів застосовуються сучасні, екологічно чисті матеріали, які добре зарекомендували себе в будівництві індивідуальних будинків. Всі проекти будинків зроблені з урахуванням останніх вимог до організації внутрішнього простору і візуального сприйняття.

Зорієнтуватися в базі готових проектів, а також у питаннях їх адаптації та прив'язці до місцевості, Вам допоможе Служба Замовника .

Наші проекти одноповерхових будинків опрацьовані до найдрібніших деталей, у тому числі що стосується функціонального зонування. Так в зону денної активності, як правило, входять: загальна кімната, передня, вбиральня, кухня і комора. У зону сну і відпочинку - спальні кімнати і роздільний санітарний вузол. Таке зонування забезпечує зручний вхід в будинок, а також вихід на ділянку з кухні. Спальні кімнати абсолютно ізольовані від зони денної активності. Цей варіант зонування є найбільш оптимальним варіантом, однак можливі інші модифікації на розсуд клієнтів.

См. узгодження і затвердження проектної документації .

Проектування одноповерхових будинків фахівцями Центру будівельних послуг «СІМ-ТЕХНІКО» - це створення проекту, що відображає повне облаштування майбутньої будівлі. Починається створення проекту з розробки архітектурно-будівельних креслень (розташування в інфраструктурі котеджного селища, поверхові схеми будинку, проекти фасадів, планування зведення додаткових будівель, облаштування прилеглої території, в тому числі ландшафтний дизайн ). Кінцева точка проектування одноповерхових будинків - розробка інтер'єрного дизайну, схем підключення охоронних систем, а також відображення додаткових будов і комунікацій. проекти одноповерхових будинків

Таким чином, ми пропонуємо як готові проекти, так і індивідуальне проектування, а також модифікації готових проектів, відповідно до ваших потреб.

Ми сподіваємося, що наші проекти одноповерхових будинків допоможуть Вам у будівництві недорого, практичного будинку Вашої мрії!

Також фахівці Центру будівельних послуг "СІМ-ТЕХНІКО" радять ознайомитися з:

Наші ціни на надання вищевказаних послуг

Корисні статті , які можуть відповісти на численні запитання в сфері будівництва, проектування, сучасних дизайнерських рішень, а також юридичної узгодження при здійсненні зазначених робіт.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv