Friday, March 13, 2015

Ремонт допомагає економити

Не дивуйтеся заголовку цієї статті. Ремонт квартири - це завжди відчутні витрати. Але, вирішивши розібратися в питанні «чи можна заощадити на ремонті», ми були здивовані, що на це питання можна відповісти ствердно!

Як можна скоротити витрати на ремонт квартири. Є кілька варіантів купити дешевше товари для ремонту:

1. Інтернет-магазин
Зараз практично все можна купити через глобальну є. Безумовно, це виходить дешевше, ніж в магазині, навіть з доставкою. Мінус в тому, що товар не можна "помацати", та й процедура повернення може дати збої. І треба бути особливо обережним при оплаті банківським переказом на приватну особу.

2. Будівельні ринки
На ринках люблять закуповувати оздоблювальні матеріали виконроби, тому що продавці роблять їм відчутні знижки. Однак зекономлені кошти навряд чи дістануться вам. Як правило, ці взаємини грамотно опрацьовані і продавець видає чек виконробам на повну вартість товару, а персональні знижки ці посередники отримують іншими шляхами. Це всього лише додатковий дохід самих виконробів, але не ваша економія.

3. Сезонні розпродажі
На акції та розпродажі можна заощадити по 50% вартості! Інше питання, що розпродажі зазвичай йдуть в той момент, коли вам зовсім не до ремонту (встановлення пластикових вікон у січні ...). Та й якщо ви вирішили робити комплексний ремонт , то завдяки розпродажів ви зможемо купити дешевше тільки частину продукції. Майте на увазі, при розпродажах, як правило, повернення товару не передбачений.

4. Оптові склади
Якщо ви не є "юридичною особою" тут вас чекає багато складнощів. Покупку доведеться зробити на певну суму і ніяк не менше, до того ж, навряд чи вам сподобаються нескінченні поїздки по місту і за його межі, оскільки оптові фірми спеціалізуються на певних видах товару і навряд чи вам вдасться купити все в одному місці.
5. Дискаунтери
Абсолютно нормальний варіант - непоганий товар за низькими цінами. Не рекомендується тим, хто "не настільки багатий, щоб купувати дешеві речі".

б. Дисконтні картки
Хороший варіант, якщо ви плануєте робити ремонт постійно. Справа в тому. що всі дисконтні програми розраховані на утримання клієнта. Якщо ви купили керамічну плитку і вам видали дисконтну карту, то сумніваємося, що ця карта стане в нагоді в подальшому, хіба що ви зможете дати її своїм друзям і родичам, які теж вирішать зробити ремонт квартир.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv