Thursday, March 19, 2015

Проекти дерев'яних будинків

Замовити готовий проект дерев'яного будинку

Деревина - найбільш дружній людині матеріал, тому дерев'яні будинки завжди були престижні і затребувані. Незважаючи на доступність матеріалу і його масовість, будинки з дерева не втратили престижності: тому клієнти Центру будівельних послуг можуть вибрати типові або замовити індивідуальні проекти дерев'яних будинків, які допоможуть побудувати по-справжньому красиве, зручне і надійне житло.

См. Ціни на будівництво будинків і котеджів

проекти дерев'яних будинків

Проекти дерев'яних будинків, що розробляються архітекторами "СІМ-ТЕХНІКО" конструктивно надійні і довговічні. Також ми ведемо будівництво за проектами надаються Замовником.

Можлива також доопрацювання, деяка перепланування або проектування будинку з бруса або колоди.

Вподобане Вам архітектурно-планувальне рішення може бути адаптоване під індивідуальні потреби в залежності від Ваших переваг і особливостей розташування ділянки. При розробці індивідуального проекту дерев'яного будинку або котеджу за основу можуть бути взяті вподобані Вам проекти дерев'яних будинків не тільки з даного сайту, але і з будь-якого іншого джерела.

См. Виконані роботи

Наші проекти дерев'яних будинків - це маса можливостей для самостійного вибору. Вибирати можна все, починаючи від числа кімнат і їх площі, і закінчуючи висотою стель і способів прокладки комунікацій. Всі питання, що стосуються планування і внутрішнього устрою дерев'яних будинків, вирішуються на стадії проектування. Нижче ми розповімо про деякі нюанси, які слід враховувати при замовленні індивідуального або виборі готового проекту.

    Кількість кімнат - один з головних параметрів майбутнього будинку. Кажуть, що кімнат не буває багато - стануть в нагоді все. Але чи потрібно вкладати кошти в те, що згодом не буде використовуватися або буде використовуватися рідко? Вирішити це питання вам належить самостійно, вибираючи проекти дерев'яних будинків. Мінімум, що потрібно передбачити - окрему кімнату для кожного члена сім'ї плюс загальну кімнату, в якій вечорами перед каміном або телевізором буде збиратися вся ваша сім'я. Додатково в дерев'яному будинку можна облаштувати їдальню і гостьову кімнати, які знадобляться в разі приїзду друзів або родичів.
    Площа будинку. Згідно існуючим раніше нормам, мінімальна житлова площа для однієї людини становить 6 кв.м. Природно, що мінімум - це не є комфорт; наприклад, європейські архітектори рекомендують планувати загальні кімнати площею не менше 23 кв. м, а кімнати для сну - більше 13 кв. м. При визначенні площі враховуйте чисельність сім'ї і функціонал приміщення, тобто для кого буде призначена та чи інша кімната. Наприклад, дитячу кімнату краще зробити просторою, в той час як невеликі за розміром кімнати, в яких легше переміщатися, будуть більш прийнятні для людей похилого віку. проекти дерев'яних будинків
    Кількість окремих входів і виходів також необхідно врахувати, вибираючи проекти дерев'яних будинків. Якщо ви плануєте будувати великий будинок, задумайтеся про декілька окремих входах. Наприклад, облаштувати окремий вхід можна в окремій кімнаті або в їдальні. Завдяки такому рішенню перебування гостей в будинку буде більш зручним, а спокій інших його мешканців - не порушення.
    Поверховість. Скільки поверхів буде у вашому майбутньому будинку - один, два або три - вирішувати вам, але бажано, щоб на кожному поверсі були передбачені хоча б одна ванна кімната і один туалет. Прокладка додаткових комунікацій збільшить вартість будівництва, але в цьому питанні головне - зручність. Наші проекти дерев'яних будинків виготовлені з урахуванням подальшого розвитку комунікацій в будівлі.
    Орієнтація будинку. Краса будівлі багато в чому визначається тим, як він вписується в навколишній пейзаж, гармонує він з прилеглими спорудами, чи вдало він виглядає в ландшафтному ансамблі. Розглядаючи проекти дерев'яних будинків, задумайтеся про те, чим буде оточено ваше житло, і як буде орієнтований будинок на вашій земельній ділянці.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv