Tuesday, March 17, 2015

Будівництво будинків

Замовити будівництво будинку

Будівництво будинків з піноблоків - це найдоступніший і ефективний спосіб придбати своє власне, просторе житло за самим доступними цінами .

Центр будівельних технологій «СІМ-ТЕХНІКО» пропонує капітальні, компактні, затишні, безпечні будинки і котеджі по індивідуальним і типовими проектами . Ми ведемо будівництво будинків відповідно до сучасних передовими технологіями , при суворому дотриманні будівельних норм і правил, а також безпосередньою участю Замовника, враховуючи його особливі вимоги і побажання.

При виборі типу будинку, матеріалів для будівництва котеджу, наші фахівці нададуть Вам повну інформацію про переваги і недоліки тих чи інших матеріалів, що застосовуються при будівництві, складуть кошторис вартості будівництва будинку. будівництво будинків

Однак сьогодні будівництво будинків з піноблоків, по праву вважається найбільш актуальним вирішенням житлових проблем.

Будівництво будинків з піноблоків за ціною можна порівняти з вартістю будівництва будинку з дерева. З єдиною різницею в обробних роботах. Будинки з піноблоків "під ключ" обходяться всього на 30% дорожче, ніж з дерева, а служать на 100% більше.

Будівництво будинків з пористого бетону вибирають з наступних причин:

    Характеристики матеріалу (теплопровідність, повітро, паропроникність, енергоємність) дуже близькі до дерева.
    Будинки з пористого бетону пожежобезпечні. У них можна застосовувати приховану електропроводку.
    Будинки з пористого бетону довговічні. Капітальність будівель можна віднести до 100 років і більше.
    Будівництво будинків ведеться досить швидко, що є незаперечною пріоритетом при інвестуванні фінансових коштів у будівництво селища.
    Будинки з пористого бетону можуть будується з мелкозаглубленним фундаментом, що знижує вартість будівництва "коробки" будинку приблизно на 30%.
    Проект будинку з ніздрюватого бетону відрізняється неповторним стилем, підкреслює індивідуальність власника.
    Завдяки особливостям матеріалу у фахівців є можливість створити проект будинку з ніздрюватого бетону з вільним плануванням внутрішнього простору.

См. будівельні послуги та виконані роботи Центром будівельних послуг "СІМ-ТЕХНІКО".

Словом, будівництво будинків з пінобетону відрізняється від будівництва, скажімо, будинків з цегли тільки технічними аспектами, але ніяк не за якістю, зовнішнім виглядом і конфігурації. Тому якщо Ви вирішили побудувати будинок з цегли, то шляхом нескладних перерахунків можна побудувати такий же будинок з піноблоків підібравши необхідну марку пінобетонних блоків.

Будинок з пінобетону набагато легше і міцніше будинки з цегли, тому Вам не знадобиться обстежити земельну ділянку, на якій Ви плануєте будувати такий будинок.

См. геологічні та геодезичні дослідження .

Будинки з пінобетону економічніше цегляних будівель, але за своїми технічними характеристиками анітрохи їм не поступаються. До того ж будинку з піноблоків мають переваги, серед яких більш короткі терміни будівництва будинку. Дуже часто ми радимо будувати комбіновані будинки з піноблоків і з цегли. Зазвичай при цьому цегла використовується як облицювальний матеріал, що прибирає необхідність облицьовувати фасад будинку якимось ще матеріалом. При цьому такий комбінований будинок має поліпшену тепло-звуко ізоляцію. Так само можливо використовувати піноблоки при монолітно каркасною технологією зведення будинків. При цій технології каркас майбутнього котеджу відливається з бетону, а стіни викладаються з піноблоків, фасад такого будинку облицьовувався декоративними матеріалами.

будівництво будинків

За теплоізоляційними властивостями, відповідаючи метрової стіні з цегли, цей матеріал дає великий простір для фантазії архітектора - піноблоки легко пиляти і комбінувати в різних поєднаннях.

См. дизайн фасадів та фасадні роботи .

Будівництво будинків з піноблоків спрощує підведення комунікацій - в піно-і газобетон простіше штробіть канали для електропроводки, систем опалення та водопровідних труб. Швидкість і дешевизна монтажу цього матеріалу також говорять за будівництво заміського будинку з піноблоків - адже піноблоки звичайно випускаються великих розмірів, що дозволяє значно прискорити процес. На відміну від дерева, газо- і пінобетон не гниє, не горить і, на відміну від цегли, що не втрачає механічної міцності при пожежі.

У пористого бетону є єдиний недолік - його непрезентабельний зовнішній вигляд, тому будинку з піноблоків, як уже раніше згадувалося, потребують обробці. До того ж, при будівництві будинку з піноблоків стіни бажано оберегти від намокання. Тому їх або штукатурять (після чого покривають гідрофобним складом), або облицьовують цеглою або вініловим сайдингом.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv