Tuesday, March 31, 2015

Адаптація типового проекту

Компанія КСК ТЕХНІКО виконує комплекс послуг з проектування та адаптації проектної документації для будинків, котеджів і заміських резиденцій.

Дуже важливо відзначити, що при покупці типового (готового) проекту важливим етапом є адаптація типового проекту   під геодезичні та геологічні умови Вашої ділянки. Тобто, необхідно виконати конструкторський прорахунок фундаменту, щоб надалі будинок не дав усадки або тріщин. За способом обпирання на землю фундаменти бувають декількох видів: стрічковий, пальовий, з подушкою.

Від цих параметрів і застосовуваних матеріалів залежить ціна фундаменту. Який тип фундаменту і за якою технологією слід застосовувати при будівництві котеджу визначає конструктор.

Наші конструктора допоможуть виконати Адапт ацию типів го проект а враховуючи не тільки фактори надійності і довговічності, але і цінову політику використовуваних матеріалів, намагаючись при цьому зменшити вартість будівельних робіт. Не виконуючи конструкторський прорахунок, Ви ризикуєте або надійністю Вашого будинку, або перевитрати будівельного матеріалу, який, як правило, закладається для підстраховки. Набагато простіше і, в кінцевому результаті, дешевше зробити адаптацію проекту. Фахівці нашої компанії зможуть порахувати оптимальний варіант Вашого фундаменту - ціна - якість. А при виконанні нами будівельних робіт, ми готові виконати даний прорахунок в подарунок.

Будь придбаний типовий проект необхідно погодити до початку будівельних робіт з наступними інстанціями:

- Адаптація типового проекту   для Управління Головної архітектури м.Києва

- Адаптація типового проекту для СЕС

- Адаптація типового проекту для МНС

- Адаптація типового проекту для Управління Охорони праці (при необхідності).

Адаптація типового проекту на території України має одінакавие критерії, норми і комплектацію креслень для всіх типових проет.

Порядок погодження проектної документації та отримання дозволу на будівельні роботи в Києві та обласних містах має невеликі відмінності. На сьогоднішній день термін узгодження проектної документації становить від 3 місяців і більше, залежно від місця розташування об'єкта будівництва, його технічних даних (площа), призначення об'єкта будівництва (житловий будинок, під офіс, садовий будинок, виробництво з офісом), характеру будівництва (реконструкція, прибудова, нове будівництво). Звернувшись до фахівців нашої компанії, Ви зможете отримати безкоштовну консультацію з даного питання.

Важливо знати, що деякі типові проекти необхідно так само адаптувати під ДБНи України.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv