Thursday, March 12, 2015

Як вибрати якісну сантехніку

Головне пам'ятати, що рукомийник, ванна, душова кабінка, унітаз (при суміщеному санвузлі), біде та меблі для ванної повинні гармонійно поєднуватися один з одним. Краще все купувати одночасно, тому як при заміні сантехніки часто доводиться робити ремонт у ванній. При виборі сантехніки необхідно враховувати властивості та особливості матеріалів, з яких вона виготовлена. Основні правила при виборі санітарно-технічних виробів - це комфорт, гігієнічність і зручність.
Ванна або душова кабінка? Звичайно було б ідеально поставити і те й інше, але якщо врахувати розміри середньостатистичної ванної кімнати, то часто доводиться вибирати.
У душової кабінки є свої переваги - душ економить час і більше підходить для енергійних людей і якщо замінити ванну на душову кабінку, то у ванній кімнаті звільниться місце, наприклад, під меблі. Але якщо Ви цінуєте гарячу ванну після трудового дня, то в цьому випадку вибирати не доведеться. Інша справа, якщо Ви віддаєте перевагу приймати звичайний душ, і впевнені, що лежати в гарячій ванні - марна трата часу. У будь-якому випадку це питання необхідно узгодити з іншими членами родини.

Зараз представлений шикарний асортимент ван: круглі, прямокутні, овальні, трикутні, з підлокітниками і ручками, з драбинками, прозорими ілюмінаторами в бортах. Ви можете підібрати колір ванни з десятків варіантів або пофарбувати її під замовлення. Зверніть увагу, що благотворний оздоровчий ефект мають джакузі, що користуються величезною популярність в Україні. Велика кількість режимів гідромасажу, управління електронікою роблять ванну дивом техніки. Ванни також розрізняються і за матеріалом, з якого вони виготовлені:

    Фарфор - найбільш підходящий матеріал для ванни, він виготовлений з екологічно чистої природної сировини (глина, каолін, польовий шпат, кварцовий пісок, вода) і досить легко підтримується в чистоті. Сніжно-білий, ніжних відтінків або навіть яскравих кольорів, будь фарфор починається із звичайної сірої глини. Всі порцелянові вироби міцні і зручні.
    Чавун. Раннє чавунні ванни не відрізнялися особливою естетичністю. У наш час чавунні ванни змінилися й стали набагато красивіше. Чавун не піддається корозії, дуже міцний і відмінно зберігає тепло, на відміну від звичайних виробів з металу.
    Сталеві вироби. Легкі і відносно не дорогі. Ванна зі сталі може прогинатися під вагою тіла. Сталь погано зберігає тепло і ніжиться в такій ванні задоволення мало. Ванну зі сталі легко впізнати по характерному дзвону, досить злегка постукати по обідку.
    Акрил. Акрилові вироби (особливий вид пластмаси) з'явилися відносно недавно, тому як акрил проводиться в Голландії. Акрилові вироби відрізняються за якістю, товщині, числу шарів армування. Чим товщі вироби з акрилу, тим краще. Ванні з акрилу легко переносять удари і падіння важких металевих предметів. І навіть при появі тріщин їх легко закрити. Акрилові вироби приємні і теплі на дотик, що гарантує комфорт.

раковина Вибираємо раковину
Вибираючи раковину, необхідно звернути увагу на отвори для змішувача. Якщо передбачається, що кран розташований в стіні, можна купити раковину з одним отвором - зі зливом. Основна відмінність раковин полягає в їх формі і способі кріплення:

    Тюльпан. Такий вид раковини складається з двох частин - чаші та підставки, що приховує труби. Тюльпани кріпляться до стіни. Підставка може бути монолітною з чашею або самостійною. Якщо раковина має дві чаші, підставка може бути здвоєною, крани кріпляться на самій раковині. Але фіксована його висота (700-800 мм) робить його незручним для маленьких дітей.
    Настінні раковини представляють собою консоль, яка кріпиться на стіну кронштейнами або гвинтами, залишаючи вільне місце на підлозі. Крани можуть розташовуватися на раковині або на стіні, можуть бути монолітними зі стільницею, слив може розташовуватися на задній стінці. Мінусом настінних раковин є те, що вони залишають відкритими труби і арматуру. Заховати їх можна за декоративною панеллю або полуподставкой.
    Фігурні раковини зазвичай мають велику кількість декоративних елементів: мильниць, підставок, стільниць. Раковини для людей з обмеженими можливостями мають поручні і кріпляться на рухливих кронштейнах, що дозволяють надавати їм потрібне положення: опускати, піднімати, нахиляти.
    У каскадних умивальників кран відсутня. Вода відразу, широким потоком ллється в раковину.

Раковини виробляються в основному з кераміки, а це пористий матеріал. Частка їх виробляється неабразівним засобами і рідкими емульсіями. Лише в окремих випадках допускається використання коштів з дрібним абразивом для забивання подряпин. Звичайний термін служби керамічних раковин при правильній експлуатації 20 років. Виготовляють раковини також зі скла, нержавіючої сталі або мармуру. Зверніть увагу, що деякі раковини мають захист від переповнення - отвір у верхній частині.

унитаз и биде При покупці унітазу візьміть до уваги наступні рекомендації:

    Купуйте моделі з круговим зливом, коли вода стікає по всій крайці унітаза. Така система набагато ефективніше.
    Існують вироби з половинним зливом, які дають можливість економити воду. Буде до речі, якщо у Вас будинку встановлений лічильник холодної води.
    Зверніть увагу на положення труби, воно може бути прямим або під кутом. При цьому кут повинен бути таким же, як і в системі каналізації у Вас вдома, інакше не уникнути трудомісткої підгонки труб каналізації під новий унітаз.
    Стали з'являтися моделі з антибактеріальним і водовідштовхувальним покриттям. Саме таким моделям краще віддавати перевагу.
    Зараз майже всі моделі унітазів йдуть з безшумним набором води. Але краще уточнити це питання при покупці, так як додатковий шум у ванній ні до чого.

Вибираємо біде

Біде - це низька раковина або маленька ванночка, це приставка до звичайного унітазу, що перетворює санвузол в туалетну кімнату, відповідну прийнятим в усьому світі уявленням про мінімально необхідному рівні гігієни і комфорту. полотенцесушитель Кришка-біде - один з варіантів. Біде допомагає обійтися без душу, якщо терміново потрібно привести себе в порядок. Кришка-біде виглядає як звичайна кришка-сидіння і надягає зверху на унітаз. А в тій її частині, яка ближче до бачка, розташовані змішувачі (два краника з боків). В середині - трубочка, що подає воду. Пристрій підключається до системи водопроводу.

Полотенцесушитель
У ванній кімнаті можна встановити водяні рушникосушки. Їх зазвичай виготовляють з нержавіючої сталі (латуні, хромовані або з полімерним покриттям, з нержавіючої сталі), а в квартирі підключають до системи водопостачання. Термін служби полотенцесушителей виготовлені з чорної сталі або латунні, хромовані або з полімерним покриттям, не більше 3 років. А термін служби полотенцесушителей з нержавіючої сталі практично не обмежений.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv