Sunday, March 15, 2015

Цемент. Стяжка підлоги. Методи виконання

Кращого способу отримати гарну основу, ніж цементна стяжка не знайти, в порівняння не йдуть ні один з альтернативних варіантів. Це старий перевірений спосіб, який забезпечує максимально міцне, рівне і довговічне підставу. Але як і в будь-який, іншій роботі дуже багато залежить від майстра виконує роботу і від технології виконання.

Для того, щоб отримати бажаний результат, слід використовувати маяки, призначені для стяжки підлоги, помилково, багато хто використовує штукатурні маяки. Заливка стяжки повинна проходити при температурі не нижче 10 градусів за Цельсієм. Оскільки цементні розчини мають деяку усадку, стяжки товщиною більше 10 см слід заливати в два поверхи. Зайве нагадувати, що основа повинна бути сухим, і чистим, особливо для стяжки малою товщиною щоб уникнути розтріскування. Розчин використовується для стяжки підлоги-це цементна суміш від 1: 5 до 1: 3, при використанні цементу марки м 400 або м 500. Стяжки виконані з використанням суміші 1: 3 слід поливати водою або хімічним скріплює розчином наступні 2-і доби, щоб уникнути появи тріщин. Після цього маяки слід витягти, тому металу властиво іржавіти і після усадки розчину вони будуть створювати нерівності.

Замазати таким же розчином, що вийшло від видалення маяків, поглиблення та стяжка готова. Повне висихання стяжки товщиною до 10 см при температурі 20 градусів і відносній вологості не більше 50% - 21 день, тільки після цього можна переходити до подальшого етапу роботи, особливо уважно слід поставитися до цього аспекту, якщо на стяжку буде укладатися древеслена. На останок скажу: що при монтажах стяжок великою товщиною слід звернути увагу на вагу, і скрупульозно прорахувати навантаження, щоб уникнути серйозних ускладнень в будівництві.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv