Monday, March 23, 2015

Технологія каркасного будинку

Технологія каркасного будинку дозволяє уникнути неприємностей, які часто супроводжують споруду нового будинку. Вам не потрібно буде турбуватися, шукати архітекторів і проектувальників, стикувати їх з виробниками, будівельниками. Всі ці функції виконує компанія КСК ТЕХНІКО з великим досвідом будівництва за технологією каркасного будинку.

технологія каркасного будинку Однією важливою перевагою prefabricated houses є прозорість інвестицій.

Середня ціна каркасних будинків становить 700-1000 євро за 1 кв. м. При невеликому метражі (на ринку є пропозиції від 70 кв. м) вони можуть стати альтернативою міській квартирі для молодих сімей.

Ви можете в ибра ть готовий проект або комплектацію із запропонованого розширеного переліку, ви відразу будете знати точну вартість майбутнього будинку. Заводська гарантія становить 30 років, можна також розраховувати на гарантію на монтаж - 3 роки. Будь-який обраний Вами проект ми зможемо адаптувати під Ваш ділянку.

Затишок будинку починається c оптимальної конструкції будинку, яка забезпечує відмінну теплову, звукову, протипожежний захист та економію енергії.

Технологія каркасного будинку - стіни будинку.

Цементно-стружкова плита, яка є головним складовим елементом зовнішніх стін при технології каркасного будинку, відрізняється своєю винятковою несучою здатністю, незаймистість, високою звуковою ізоляцією, акумулятивний тепла і захистом проти землетрусів. Вона також має вологовідштовхувальні властивості.

Гіпсокартонна плита забезпечує постійну вологість у приміщенні. У конструкції стін використовується високоякісний клеєний брус BSH і KWH, який є стабільним і не деформується. Усередині стіни каркасного будинку заповнюються тепловою ізоляцією (кам'яна / мінеральна прокладка). Зовнішня частина стіни утеплена 10 см шаром стиропора або мінеральної ізоляції. Фасад за бажанням може бути виконаний в стандартному виконанні (декоративна штукатурка) або ж викладений деревом або каменем. Всі конструкції такого будинку містять велику кількість дерева, що забезпечує оптимальний комфорт.

Технологія каркасного будинку - перекриття.

Завдяки спеціальній конструкції міжповерхових перекриттів, товщина яких становить 41 (!) См, звукоізоляція в такому будинку набагато вище, ніж в цегляних або дерев'яних будинках.

Технологія каркасного будинку - дах.

Конструкція даху такого будинку статично розрахована на великі вітрові та снігові навантаження, тим самим забезпечується безпека будинку в цілому. Несучі дерев'яні елементи даху виготовлені з якісного сухого сертифікованого дерева. Дах підготовлена до покриття черепицею будь-якого типу (керамічна, цементно-піщана, металева, бітумна). Щоб уникнути випадання конденсату на теплій стороні даху вбудовані парові перешкоди.

Технологія каркасного будинку - енергозберігаючі вікна.

Високоякісні дерев'яні вікна з клеєного бруса монтуються в зовнішню стіну каркасного будинку ще на заводі, вони забезпечують максимальну воздухонепроницаемость, хорошу звукову ізоляцію і мінімальну втрату тепла. У них стандартно використовуються подвійні скла, а в склопакет закачаний ізолюючий інертний газ аргон.

Технологія каркасного будинку - рекуператор.

В низькоенергетичних і пасивних будинках, якими і є монтажні будинки, достатній приплив повітря забезпечується штучним провітрюванням. Оптимальне рішення являють собою системи провітрювання з використанням теплоти відпрацьованого повітря. Це дозволяє забезпечити будинок чистим повітрям, створити в ньому оптимальний мікроклімат і посилити енергетичну ефективність.

Основу такої системи провітрювання представляє рекуператор теплоти. Це повітряна теплова система, де перетинаються виходить і чистий вхідне повітря. При цьому потоки повітря не змішуються, а віддають і приймають теплоту. Вентилятори зрівнюють потік повітря, вбудовані фільтри очищають свіжий і відпрацьоване повітря. Провітрювання з рекуперацією, крім незначних втрат теплоти і постійного потоку свіжого повітря, забезпечує постійну вологість, фільтрує повітря, забезпечує меншу концентрацію вуглекислого газу і менша кількість неприємних запахів.

Технологія каркасного будинку - обігрів підлоги.

Обігрів підлоги є низькотемпературної системою обігріву, при якій підлогу грає роль обігрівача. Носієм теплоти є вода, яка рухається по залитим бетоном трубах. Тепло передається на конструкцію підлоги і тим самим зігріває повітря в приміщенні. Обігрів підлоги має ряд переваг (економія електроенергії, комфорт в приміщенні). Тепло розподіляється рівномірно від підлоги до стелі, обігрівають приладів не видно, при провітрюванні втрати тепла менше, ніж при обігріві батареями, витрати на обігрів знижуються на 6-12%. Повітря в житлових приміщеннях менш сухий, вміст пилу знижується через більш повільного руху повітря. Цей спосіб обігріву більш комфортний для людей і навколишнього середовища.

Технологія каркасного будинку - накопичувачі сонячної енергії.

Енергія сонця може безпосередньо використовуватися в накопичувачах сонячної енергії, в так званих сонячних колекторів, які зігрівають воду в накопичувачі. З урахуванням цього можна зігрівати санітарну воду і воду для обігріву. Використання накопичувачів сонячної енергії може забезпечувати до 60% річної енергії для обігріву та санітарної води.

См. Виконані роботи

Замовити будівництво каркасного будинку

На сьогоднішній день компанія КСК ТЕХНІКО виконує повний комплекс робіт по технології каркасного будинку (за системою «канадський будинок») і готова запропонувати великий вибір готових проектів монтажних будинків. Слід зазначити, що при замовленні будівельних робіт нашою компанією Ви отримуєте проект будинку в подарунок.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv