Thursday, March 12, 2015

Все про євроремонт

Це слово з'явилося в ужитку близько десяти років тому, і стало настільки популярним у населення, що євроремонтом стали називати будь-який більш-менш пристойний ремонт. Раніше достатньо було побілити стелю і поклеїти шпалери, - от і весь ремонт квартири . А в наш час складно знайти після ремонту дві схожі квартири. Уявлення про євроремонт існують самі різні: що це ремонт за участю дизайну проекту, або коли використовуються тільки імпортні матеріали, або навіть коли на стінах немає ні кольорових шпалер, ні килимів. А що ж насправді являє собою - євроремонт?

Європейці завжди цінували ефективність, а саме грамотну планування, екологічність та енергозбереження, функціональність житла, його зручність та економічність. Ось чому євроремонт являє собою не просто розкішну обробку і ексклюзивний декор, а раціональне переобладнання житла. Використані матеріали повинні бути довговічні, надійні і практичні. Мета євроремонту - створення продуманої основи, яка дає можливість легко міняти зовнішнє оформлення. Базові етапи такого ремонту - планування, прокладка інженерних комунікацій, встановлення віконних і дверних конструкцій, якісна обробка поверхонь - стін, підлог і стель.

евроремонт Перед тим як приступити до ремонту, необхідно скласти план робіт і детальний кошторис, в іншому випадку процес може затягнутися на невизначений час, а витрати - вийти далеко за межі бюджету.

На сьогоднішній день при євроремонті перепланування приміщення - справа звичайна. Складно уявити собі новий вид квартири в стандартному плануванні. Тим більше перепланування дає можливість розширити простір, використовувати нові архітектурні форми, ввести в простір ніші, арки і колони. Але для перепланування необхідно офіційний дозвіл та узгодження дій з муніципальними та житлово-комунальними службами, що дасть можливість провести євроремонт без порушення будівельних норм і правил. Але можна зняти з себе ці клопоти і повністю довірити профессіоналaм весь ремонт - від А до Я.

Що стосується будівельних матеріалів, для євроремонту потрібно використовувати тільки якісні, довговічні і екологічні матеріали. Сьогодні широко використовуються новітні будівельні технології - монтаж натяжних і підвісних стель, укладання ковроліну і ламінату, і т.д.

euroremont2

Комплексний ремонт або Євроремонт - це підвищений рівень якості та краси. Звичайно, можна прожити і без різнорівневих стель, хитро вбудованого освітлення і т.д. Але навіщо, якщо дозволяють можливості? Якісно і зі смаком зроблений євроремонт дає можливість перетворити звичайний будинок або котедж в приміщення індивідуального стилю, що обов'язково оцінять Ваші друзі та знайомі. Якщо ж у Вас серйозна престижна фірма, часто працює з VIP-клієнтами або просто, що називається, потрібно тримати марку, євроремонт не варто відкладати. Найчастіше директори фірм, магазинів, ресторанів не розуміють, що євроремонт окупається, причому досить швидко, і, навпаки, навіть дрібні неточності і дефекти здатні приносити збитки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини farming-sim.ru familymedcenter.kz family-doctor.by fayar.com.ua www.fcavto.ru fencing.zp.ua fbt.kz femalestyle.ru fb2bookfree.ru fiatforum.lv